ja będę :D to jest jeden z tych filmów który mi się chyba nie znudzi i chociaż wiem co się stanie to jest dreszczyk emocji zawsze :)
Ja mam taki zamiar, po raz pierwszy w całości:) tylko nie wiem, czy Polsat mnie nie wkurzy reklamami....
Stary klasyk,pewnie że będę oglądał,takie filmy się nie nudzą to nie co dzisiejszy chłam.
Oczywiście, że będę oglądać. Dziwne, mam na dvd i często sięgam, ale, jak leci w tv, muszę oglądać i już. To jeden z moich najukochańszych filmów ever...
Oczywiście że sobie obejrzę bo słyszałem że Obcy - decydujące starcie to najlepsza część Obcego.
"2ke obejrz, najlepsza czesc, istne arcydzielo"
-zależy dla kogo. Dla mnie arcydziełem jest tylko 1-nka. 2-jka to film akcji w stylu Camerona, ale bardzo dobry.
wiekszosc ekspertow tak uwaza, ze Decydujace Starcie jest najlepsze z calej serii
Już go nieraz widziałem i dziś też się szykowałem na ten film. Ale Polsat, jak dawniej państwowa TV zaczął nadawanie z półgodzinnym opóźnieniem. Wliczając reklamy, należy się liczyć z zakończeniem, gdzieś tak koło 2-giej nad ranem. No, więc raczej nie obejrzę. Panowie z Polsatu - wstydźcie się!
rewelacja, pierwszy film na jakim byłem w kinie jako dziecko. Wszedłem pod koszulą. Bałem się jak cholera. Oglądam. 40 lat i się boję :)
starablym się jakby było dla kogo, a tak nie ma. no bo przecież dla takiego fajfusa starac się nie warto
A pytanie nie jest glupe. Chocby patrząc na zwykly rachunek prawdopobienstwa, bardzo możliwe jest ze gdzies w otchłaniach kosmosu istnieje rasa Obcych.
Ale to jest tylko hipoteza, bo nie da się sprawdzić całego wszechświata. No i na pewno nie istnieją ksenomorfy z kwasem zamiast krwi, które w kilka godzin rosną o 2 metry.
Ja tez kiedyś tak myślałem, ze to niemożliwe, ale potem stwierdziłem, ze tylko wysoce nieprawdopodobne.
Podobno ludzkość w ciągu najbliższych 20 lat odkryje obce cywilizacje. Będziemy już mieli odpowiednie narzędzia techniczne by to zrobić.
"Podobno ludzkość w ciągu najbliższych 20 lat odkryje obce cywilizacje." To jest takie gadanie bez żadnych podstaw.
No można i tak powiedzieć, dowodu ci na to nie dam. Po prostu będziemy mieli lepsze technologie by sprawdzić slady zycia w kosmosie wiec raczej się uda. Mowili gdzies na National Geografic channel.
Oczywiscie,ze odladam,to klasyk w swoim rodzaju, Hmm,ogladalam do pierwszej reklamy(polsat,wiadomo reklamy trwaja wieki) wylączylam tv i przełaczylam sie na neta,jestem po seansie,stare dobre kino warte przypomnienia.pozdrawiam