7,9 300 tys. ocen
7,9 10 1 299677
8,6 70 krytyków
Obcy - 8. pasażer "Nostromo"
powrót do forum filmu Obcy - 8. pasażer "Nostromo"
ocenił(a) film na 10

ja będę :D to jest jeden z tych filmów który mi się chyba nie znudzi i chociaż wiem co się stanie to jest dreszczyk emocji zawsze :)

Ja będę nigdy nie oglądałem tego filmu podobno bardzo dobry ogladam więc dziś.

ocenił(a) film na 10
snajper111

i jak snajper, mega co ? :)

black_bastard

No fajne tylko pierwsze pół godziny mecz i reklamy.

Ja...

ocenił(a) film na 10

JA :))))))

ocenił(a) film na 9

Ja oczywiście obejrze, bo oglądałem tylko 1 raz i to z 2 lata temu.

Ja mam taki zamiar, po raz pierwszy w całości:) tylko nie wiem, czy Polsat mnie nie wkurzy reklamami....

ocenił(a) film na 8

No ba.... Po rat n-ty :-)

ocenił(a) film na 8

Stary klasyk,pewnie że będę oglądał,takie filmy się nie nudzą to nie co dzisiejszy chłam.

ocenił(a) film na 8

Ja także.

ocenił(a) film na 10

Oczywiście, że będę oglądać. Dziwne, mam na dvd i często sięgam, ale, jak leci w tv, muszę oglądać i już. To jeden z moich najukochańszych filmów ever...

użytkownik usunięty

Obejrzę bo nigdy nie oglądałem żadnego Obcego.

ocenił(a) film na 10

no to nie masz sie czym chwalic

użytkownik usunięty
black_bastard

Wiem, już widziałem i krótko mówiąc arcydzieło horroru.

ocenił(a) film na 10

2ke obejrz, najlepsza czesc, istne arcydzielo

użytkownik usunięty
black_bastard

Oczywiście że sobie obejrzę bo słyszałem że Obcy - decydujące starcie to najlepsza część Obcego.

ocenił(a) film na 10

ale sproboj znalesc wersje reżyserską, ktora jest o jakies 40 min dluzsza

ocenił(a) film na 10
black_bastard

"2ke obejrz, najlepsza czesc, istne arcydzielo"
-zależy dla kogo. Dla mnie arcydziełem jest tylko 1-nka. 2-jka to film akcji w stylu Camerona, ale bardzo dobry.

ocenił(a) film na 10
Corderosa

wiekszosc ekspertow tak uwaza, ze Decydujace Starcie jest najlepsze z calej serii

ocenił(a) film na 10

jak coś leci w tv a mam to na blu ray lub dvd to włączam aby reklamy ominąć ;)

ocenił(a) film na 7

Eh, może się nie doczekamy, bo mecz trwa ;///

użytkownik usunięty
abc2343

No zaczeliii, także piweczko, łiskaczyk w dłonie, co kto ma i jedziemy

Już go nieraz widziałem i dziś też się szykowałem na ten film. Ale Polsat, jak dawniej państwowa TV zaczął nadawanie z półgodzinnym opóźnieniem. Wliczając reklamy, należy się liczyć z zakończeniem, gdzieś tak koło 2-giej nad ranem. No, więc raczej nie obejrzę. Panowie z Polsatu - wstydźcie się!

ocenił(a) film na 10

rewelacja, pierwszy film na jakim byłem w kinie jako dziecko. Wszedłem pod koszulą. Bałem się jak cholera. Oglądam. 40 lat i się boję :)

ocenił(a) film na 9
rafalopatika

jak tu Tobie klyknąć "lubie to" ;)

użytkownik usunięty

Ciekawe, czy taka rasa na prawde istnieje w kosmosie? Albo jakas podobnaa.

Ogarnij się dziecko...

użytkownik usunięty
bartoszcyc8

Durny hejter, Durny :-)

Myślenie sprawia ci trudności?

użytkownik usunięty
bartoszcyc8

Mi nie, ale Tobie najwyraźniej tak :D

Ja nie piszę takich głupot jak ty i nie popełniam błędów ortograficznych, więc raczej Tobie.

użytkownik usunięty
bartoszcyc8

Ogarnij się dziecko.

Mylisz mnie ze sobą? Haha

użytkownik usunięty
bartoszcyc8

Myślenie sprawia ci trudności?

Mógłbyś się bardziej postarać trollu.

użytkownik usunięty
bartoszcyc8

starablym się jakby było dla kogo, a tak nie ma. no bo przecież dla takiego fajfusa starac się nie warto

Wyzywasz mnie, bo jestem bardziej inteligentny? Nieładnie...

użytkownik usunięty
bartoszcyc8

Jak to, nie jesteś fajfusem? A sprawiasz takie wrazenie.

Czym? No proszę. Ty sprawiłeś wrażenie debila albo dzieciaka takim głupim pytaniem i ortografią.

użytkownik usunięty
bartoszcyc8

Pragne przypomnieć, ze to ty zaczales się czepiac :-) I to bez powodu.

Ile razy mam powtarzać, że miałem powód w postaci twojego głupiego pytania i błędu ortograficznego?

użytkownik usunięty
bartoszcyc8

A pytanie nie jest glupe. Chocby patrząc na zwykly rachunek prawdopobienstwa, bardzo możliwe jest ze gdzies w otchłaniach kosmosu istnieje rasa Obcych.

Ale to jest tylko hipoteza, bo nie da się sprawdzić całego wszechświata. No i na pewno nie istnieją ksenomorfy z kwasem zamiast krwi, które w kilka godzin rosną o 2 metry.

użytkownik usunięty
bartoszcyc8

Ja tez kiedyś tak myślałem, ze to niemożliwe, ale potem stwierdziłem, ze tylko wysoce nieprawdopodobne.
Podobno ludzkość w ciągu najbliższych 20 lat odkryje obce cywilizacje. Będziemy już mieli odpowiednie narzędzia techniczne by to zrobić.

"Podobno ludzkość w ciągu najbliższych 20 lat odkryje obce cywilizacje." To jest takie gadanie bez żadnych podstaw.

użytkownik usunięty
bartoszcyc8

No można i tak powiedzieć, dowodu ci na to nie dam. Po prostu będziemy mieli lepsze technologie by sprawdzić slady zycia w kosmosie wiec raczej się uda. Mowili gdzies na National Geografic channel.

ocenił(a) film na 10

Oczywiscie,ze odladam,to klasyk w swoim rodzaju, Hmm,ogladalam do pierwszej reklamy(polsat,wiadomo reklamy trwaja wieki) wylączylam tv i przełaczylam sie na neta,jestem po seansie,stare dobre kino warte przypomnienia.pozdrawiam

Żem obejrzał. Magia!