7,9 300 tys. ocen
7,9 10 1 299683
8,6 70 krytyków
Obcy - 8. pasażer "Nostromo"
powrót do forum filmu Obcy - 8. pasażer "Nostromo"

Jest to jeden z moich ulubionych familijno - przyrodniczych filmów. Za kazdym razem gdy widze cud narodzin malutkiego alienika chce mi się plakac ze wzruszenia...10\10.

janko_bzykant_

heheheheheheeheh 10/10 ale dla Ciebie ziom za humorek ;D pzdr

janko_bzykant_

A później patrzeć jak dorasta. Karmić własną piersią. Zobaczyć uśmiech na jego twarzy; bezcenne.

Wiceq

A za wszystko inne zapłacisz maser card:)

użytkownik usunięty
malcom_2x

o ile on jej wcześniej nie zeżre

jak byłem mały to był mój najlepszy horror trzeba było cicho nastawiać tv w pokoiku żeby mama nie wiedziała że takie "brzydkie" filmy oglądam
oczywiście 10/10

ocenił(a) film na 10
janko_bzykant_

ale scena, w której ripley zabija obcego... nie będę ukrywał: płakałem :(

michi468

Biedny ten Xeniu?› - nikt go nie kocha , nie chce tylko dlatego ze jest brzydki ... To takie niesprawiedliwe ... Nie ma samiczki kt??raukoilaby jego b??l ...

ocenił(a) film na 10
janko_bzykant_

O tak! Jest to jeden z nielicznych filmów które ogląda sie z prawdziwą przyjemnością. Nie ma brutalności a nastrój jest miły i pogodny jak w jakiejs przepieknej telenoweli. Swoją drogą żałuję ze nie nakręcą wieloodcinkowego serialu w którym w rolę Ripley wcieliłaby się Thalia albo Natalia Oreiro...

ocenił(a) film na 9
janko_bzykant_

Zróbmy dobry uczynek. Pomóżmy obcemu wreszcie dostać się na ziemię... Przez tyle filmów wciąż ktoś mu przeszkadza... To niesprawiedliwe!!!

Znawca_

obcy to niewinne stworzenie, ktore powinno zostac wpisane przez WWF jako gatunek chroniony, otoczony specjalna troska. Uwazam, ze wybitny maturzysta "prof." wladyslaw bartoszewski powinien zostac jego zywicielem. Taki rodziciel powinien dac poczatek genialnemu wcieleniu obcego(nie zaden humanoid badz piesek), ktory bronilby interesy Polski (a moze i swiatowe) przed zakusami Rosji, Niemiec i swiatowego kongresu zydow. Wierze, ze jego ekscelencja czcigodne slonce kaszub ustosunkuje sie do mojej prosby poswiecajac tegoz mlodzieniaszka dla wspolnego dobra. Wszakze zrobia to pro publico bono!!!!Aby zylo sie lepiej!!!!!

Jack_Warner

interesow..........................................

ocenił(a) film na 8
janko_bzykant_

Powiesz kiedy mam się śmiać ? Bo ta naturalna ponoć reakcja , wogóle nie nadchodzi !