Jest to jeden z moich ulubionych familijno - przyrodniczych filmów. Za kazdym razem gdy widze cud narodzin malutkiego alienika chce mi się plakac ze wzruszenia...10\10.
o ile on jej wcześniej nie zeżre
jak byłem mały to był mój najlepszy horror trzeba było cicho nastawiać tv w pokoiku żeby mama nie wiedziała że takie "brzydkie" filmy oglądam
oczywiście 10/10
Biedny ten Xeniu? - nikt go nie kocha , nie chce tylko dlatego ze jest brzydki ... To takie niesprawiedliwe ... Nie ma samiczki kt??raukoilaby jego b??l ...
O tak! Jest to jeden z nielicznych filmów które ogląda sie z prawdziwą przyjemnością. Nie ma brutalności a nastrój jest miły i pogodny jak w jakiejs przepieknej telenoweli. Swoją drogą żałuję ze nie nakręcą wieloodcinkowego serialu w którym w rolę Ripley wcieliłaby się Thalia albo Natalia Oreiro...
Zróbmy dobry uczynek. Pomóżmy obcemu wreszcie dostać się na ziemię... Przez tyle filmów wciąż ktoś mu przeszkadza... To niesprawiedliwe!!!
obcy to niewinne stworzenie, ktore powinno zostac wpisane przez WWF jako gatunek chroniony, otoczony specjalna troska. Uwazam, ze wybitny maturzysta "prof." wladyslaw bartoszewski powinien zostac jego zywicielem. Taki rodziciel powinien dac poczatek genialnemu wcieleniu obcego(nie zaden humanoid badz piesek), ktory bronilby interesy Polski (a moze i swiatowe) przed zakusami Rosji, Niemiec i swiatowego kongresu zydow. Wierze, ze jego ekscelencja czcigodne slonce kaszub ustosunkuje sie do mojej prosby poswiecajac tegoz mlodzieniaszka dla wspolnego dobra. Wszakze zrobia to pro publico bono!!!!Aby zylo sie lepiej!!!!!