które odpowiedziały na temat poniżej (orzech jakości). Życzę miłej dyskusji.
Choćby żeby uświadomić mu jego błąd, krótko mówiąc naprawić gościa. Nie sztuką jest nazwać kogoś "debilem" i olać, sztuką jest uświadomić mu jego błędy i naprawić spaczone relacje. Proste.
Ależ on doskonale wie że pisze bzdury - żeruje na gościach którzy próbują mu coś wytłumaczyć/przekazać itd/itp - jest to osoba, która ma naprawdę sporo wolnego czasu i żywi się czyimiś emocjami...Srawdź profil i wypowiedzi...
Sprawdź sobie profil tego debila i jego oceny filmów - naprawdę nie ma się o co spinać - to jest debil lub klasyczny troll żerujący na tym że ktoś "się spina" - Alien ARCYDZIEŁO, Aliens - jego genialna kontynuacja, Alien 3 - niestety zabójstwo genialnej historii - dlaczego tak uważam ? - sprawdź mój post na stronie tego filmu - tam wylałem wszystkie swoje żale...
Oczywiście. Moje oceny nie pokrywają się z waszymi to od razu troll. Tacy są właśnie moherzy. Wyznają zasadę :
"Opinia nie pokrywająca się z moją opinią , jest prowokacją"
Ja wyznaję zasadę: "Wypowiedź której celem jest prowokowanie jest prowokacją". W tamtej dyskusji podjąłem temat w jednym celu - żeby mieć twarde podstawy do nazywania Cię trollem. Teraz je mam, bo wyraźnie pokazałeś, że interesują Cię jedynie te wątki, gdzie ktoś się dał sprowokować. Natomiast jeśli ktoś chce podjąć rzeczową dyskusję, to udajesz, że o nie istnieje, bo wiesz, że nie masz argumentów na podparcie swoich tez.
PS. Gdybyś ograniczył się do stwierdzenia "Mi się Obcy nie podobał", to przyjąłbym do wiadomości Twoją opinię nie nazywając jej prowokacją ani Ciebie trollem. Przykładowo nie zgadzam się z opinią którą powyżej wyraził piortbimbasik odnośnie Obcego 3. Po prostu przeczytałem jego argumenty i przyjąłem do wiadomości. Wszystko, co miał do powiedzenia odnosiło się do filmu, a nie tego jak oceniają ten film inni, bo każdy ma prawo do takiej oceny jaką uzna za stosowną.
@kangur i @piotr: Czasami taka dyskusja z trollem jest po prostu formą rozrywki, chociaż wiem, że powinno mi się uciąć rękę za karmienie niebezpiecznego stworka. =}