hehe jak to mozliwe ze powstało tego 8 czensci??????? czy ludzie na prawde ogladaja takie gnioty???????????????????? ale zal
raav169 w porywie samokrytycyzmu ocenił to co pisze:
"[...]takie gnioty???????????????????? ale zal"
NOSZ KUR... Pierwszy raz coś takiego zdefiniuje.
Raav169, DZIECKO!!!!!!!!!!!
NIE OGLĄDAJ FILMÓW DLA DOROSŁYCH ! NIE DOROSŁEŚ EMOCJONALNIE !!!!!!!!!!!!!!
To może nauką się zajmiesz bo z takim słownictwem raczej do żadnego liceum się nie dostaniesz.
jezszce nie wiem czy bede isc do licełum bo do pracy juz chce isc gdzies moze jako inizynier na budowie czy cos ale nie wiem jeszcze na 100%
Patrząc na twoją gramatykę to na budowie będziesz mógł co najwyżej pomachać łopatą.
Szkoda czasu na dyskusje z tym debilem,na pierwszy rzut oka widać że to troll i do tego słaby.
Rzal pl co nie ci co sie śmiejom s ćebie to som gupi wogule co oni chcom rzal pl
glupi cieciu przeczytaj jeszcze raz co napisalem a jak nie lapiesz to kup mózg.
I wsadz se w zadek te głupie slowka :]
Ten film to gniot? Pod jakim względem? Człowieku film powstał w roku 1979 gdzie technika była tak słaba, że mało kto miał telefon, a Ty nazywasz to gniotem.. Film, w którym ludzie pracujący nad nim musieli się naprawdę wykazać, bo nie było możliwości aby grafik komputerowy coś poprawił. Jak ktoś wyżej napisał, ja się pod tym podpisuje: POCZYTAJ KSIĄŻKI!!
A teraz pomyśl, że ten film powstanie w roku 2014, gdzie cały świat ogarnęła komputeryzacja, grafika itp. Podobałby się co?
nie wymondruj sie tu. kazda z 8 czesci jest gniotem ale ta przebila wszystko. efekty sa bardzo slabe jak na film since fiction juz nie muwiac o 3d bo wcale go nie ma
Były tylko 4 części, efekty są bardzo dobre jak na 1979 rok. jeszcze raz powtórzę film wyprodukowano w 1979 roku - o 3d to się nawet nikomu nie śniło :) A teraz to serio, z twoich wypowiedzi można wywnioskować że jesteś jeszcze bardzo młody i głupi (w tym wypadku "głupi to nie obraza - jak jest się młodym to jest się głupim ;))
Ale się uśmiałem czytając to wszystko... Sprawa jest prosta, od razu widać że to troll albo chodzi do drugiej klasy podstawówki a nie gimnazjum. Z taką ortografią i gramatyką wątpie żeby wogule zdał :)
ty mi tu nie wyskakuj z ortografją bo sam blendy robisz. wogule pisze sie przez ó
hehe i co cwaniaczkuu hehehe
Jak już zwracasz komuś uwagę że popełnia błędy ortograficzne lub inne to wypadałoby w odpowiadającym poście nie popełniać błędów samemu.
chodzi mi o "w ogóle" :)
Tak właściwie to pisze się: W OGÓLE!!
Nigdy razem i nigdy przez "u"
W razie gdybyście nie wierzyli zapraszam na posłuchanie prof. Jana Miodka.
Pozdrawiam!
niestety ale wszystkim porządnym ludziom ten film się nie podoba, a tych co oceniają ten film tak wysoko to nie liczę, bo to zwykłe gimby
raav169 zapytany o to, kto występował w oglądanym przez niego filmie, o którym tutaj się wypowiada, odpowiedział:
"zwykłe gimby"
Tak to jest, kiedy pomyli się "Obcego" z filmikiem nakręconym za pomocą iPhone'a w szkolnej ubikacji.
Marnie naśladujesz tego idiote nemo, wymyśl coś swojego, byleby śmieszne było, bo to jest żałosne.
raav169 zapytany o to, jakiej rady udzieliłby Ridley'owi Scottowi, twórcy "Aliena", odpowiedział:
"wymyśl coś swojego, byleby śmieszne było"
A na uwagę dociekliwych dziennikarzy, że to, co pisze, jest bez sensu, dopowiedział:
"bo to jest żałosne"
Samokrytykę należy docenić zawsze.