7,9 300 tys. ocen
7,9 10 1 299683
8,6 70 krytyków
Obcy - 8. pasażer "Nostromo"
powrót do forum filmu Obcy - 8. pasażer "Nostromo"

Miało być 1 kwietnia ale nie było,wszędzie byłem kioskach,empiku mam cichą nadzieje że będzie jutro !

ocenił(a) film na 10
piter12319

Kurde właśnie też od początku kwietnia co chwilę szperam po kioskach i empikach i nic, niekiedy nawet jeszcze Supernova była. Dzisiaj wpadam do empiku a tu na półkach Raport Mniejszości oO Co się stało z Alienem?!

HuntMocy

Moim empiku powiedzieli że dostali tylko jeden film obcym 1 kwietnia trochę dziwne :(

ocenił(a) film na 9
piter12319

Widziałem w Empiku kilka sztuk jeszcze w cenie ok. 30 złotych (to wydanie z dwoma wersjami filmu na jednej płycie). Bez dodatkowej dopłaty sprowadzą Ci do Twojego Empiku:)

ocenił(a) film na 10
anonimowy

Najlepiej zamówić bezpośrednio w Edipresse i po sprawie. Alien był trudno dostępny ja osobiście widziałem tylko w jednym kiosku w ilości jednego egzemplarza, który w dodatku szybko został sprzedany :) Na płycie są dwie wersje filmu: 2003 Director's Cut i 1979, także warto się pomęczyć.

ocenił(a) film na 9
wwl1

Po co zamawiać? Po 30 złotych jest w Empiku oryginalne sklepowe wydanie z dwoma wersjami filmu. Chyba, że ktoś kolekcjonuje tą serię i musi mieć takie, a nie inne wydanie.

ocenił(a) film na 10
anonimowy

Jak komuś nie zależy na kolekcji to ok. Można też na Allegro trafić Aliena z poprzedniej kolekcji, również dwie wersje filmu, tyle że inna książeczka w cenie poniżej 20zł.