7,9 300 tys. ocen
7,9 10 1 299677
8,6 70 krytyków
Obcy - 8. pasażer "Nostromo"
powrót do forum filmu Obcy - 8. pasażer "Nostromo"
użytkownik usunięty
paul_van_dyk_87

Ooo tak :D

ocenił(a) film na 8
paul_van_dyk_87

A co sie w niej znajduje ? Tylko bez spojlerów bo nie oglądałem

ocenił(a) film na 10
SensationTMF

to jak ci mam powiedzieć jak piszesz bez spoilerów :D

ocenił(a) film na 8
paul_van_dyk_87

chyba jest inna forma pokazania 1 raz obcego zamiast psta to krowy ale chyba

ocenił(a) film na 10
dominik1809

to 3 masz krowe w direct cut nie myl częśći ;)

ocenił(a) film na 8
paul_van_dyk_87

No przecież pisze że chyba
Mam pytanie czy do wszystkich części są wersje reżyserskie i czy duzo sie różnią od wersji normalnej bo chętnie bym sobie odświeżyl serie.

ocenił(a) film na 10
dominik1809

3 rożni sie ostro w rezyserkiej naprawde inny film wiele pozmienianych scen dużo wątku świra co uciekal przed obcym w reżyserskiej gra pierwsze szczypce itp w 2 cześci są dodane sceny z rodzicami córeczki i jest scena z działkami jak naku. w obcych;)
w 1 masz scene jak ripley znajduje kokony i podpala kolesia w nim jak on miał dallas :)

ocenił(a) film na 8
paul_van_dyk_87

W takim razie obejrzę 1i4 obejrzę standardową , 3 obydwie a 2 rozszerzoną. Dzięki za odpowiedz.

ocenił(a) film na 10
dominik1809

a i zapomniałem Dominik w 4 jest dodana scena na początku jak facet zabija owada iw tle zęby obcego , no i ripleyy wykręca rękę lekarzowi jak ten ją operuje no i dodane sceny , ripley jest uczona co widzi na obrazku dodano króciutką scene z jej córeczkei i płacze ripley niech pomyśle aaa większy wątek jak pirat gada z generałem przy stoliku dodana jest scenka prze wynurzanie sie jak żołnierze gadają o broni swojej i jest końcowa scena jak ripley z ekipą lądują na ziemie lądują i w tle rozwalony Paryż;) pozdrawiam ziom :)

ocenił(a) film na 8
paul_van_dyk_87

Spoko jeszcze raz dzieki.

ocenił(a) film na 10
dominik1809

a i w 3 jeszcze jest scena początkowa jak lekarz znajduje ripley na wybrzeżu i ją znajduje co tam jeszcze hmmmm aaa watek wiezniów jak niechcącą świra i dilon szef bany opiernicza ich że mają z nim iść no, zmieniony początek jest naczelnika jak wypisuje trupy co tam jeszcze obcy wyłazi z krowy, dodany wątek tego świra co przywiązali do łożka nie wiem czy pamieasz;) dodana scena swira jak po zobaczeniu obcego wpieprza żarcie w kuchni i kucharz go widzi, świr zabija wieżnia który pilnuje obcego , podcina mu gardło przez co uwalnia obcego ,obcy go wpierniczai. jest scena przed naradą ogólna więźniów przed sceną końcową jak sie naradzają jak zwabić gada;) to tyle :D ogołnie 2 w c,h,,u,j zmieniona w porównaniu do do zwykłęj ;)

ocenił(a) film na 10
paul_van_dyk_87

znaczy 3 nie 2 ;)

ocenił(a) film na 10
dominik1809

jak coś ziom wbijaj na me gg 6733744 ;)

ocenił(a) film na 8
paul_van_dyk_87

Dobra zobaczyłem film. Opowiadaj