W nowym trailerze, dokładnie w 01:14 nie widać przypadkiem PredAliena (czy jak on się tam nazywa)? Wydaje mi się, że Obcy ma jakąś taką większą głowę (i trochę podobną do Preda), zaś reszta cielska to już normalny Obcy. Co o tym myślicie?
tak to PredAlien,choć chodzą już spekulacje,ze ze względu na wielkośc może on być młodą królową(w co osobiście wątpie),na www.avpgalaxy.net zrobili już pełną analizę ze screenami(szybcy są O_o),także ciekawskim polecam tam zajrzeć;)
Faktycznie, troszeczkę przypomina młodą Królową (ale tylko z profilu, bo z przodu to na bank PredAlien), ale także sądzę, że mało prawdopodobne jest wsadzenie do filmu młodej Królowej (natomiast jakiś z dorosłą pewnie będzie).
Wiesz co? przejrzałam w zwolnionym tempie ten momet...i to kilka razy. Nie moge być pewna tego co myśle ale trudno. Uważam że to jednak PradAlien... Zmienili miejce akcji, atmosfere, ofiary, dadali kilka litrów krwi to i mogli spłodzić krzyżówke...interesujące;/
Wiesz co? przejrzałam w zwolnionym tempie ten momet...i to kilka razy. Nie moge być pewna tego co myśle ale trudno. Uważam że to jednak PradAlien... Zmienili miejce akcji, atmosfere, ofiary, dadali kilka litrów krwi to i mogli spłodzić krzyżówke...interesujące;/
A mi się zdawało, że PredAlien miał włocznię. Nie jestem pewny, ale tak mi się zdaje...
Hehe oglądaliście 1 część, bo jeśli tak to trochę nieuważnie bo w niej była taka scena że predator miał w sobie aliena na statku gdy wsiadał to możliwe że to jest tego wynik ciężko mi przypuszczać o co chodzi z nim ale na pewno pokrzyżuje plany ludziom i większość zabije :-)