Najprawdopodobniej film znowu nie zachwyci. Dlaczego oni uparli sie aby akcja tego filmu toczyla sie na ziemi i to jeszcze w czasach nam wspolczesnych. Gdyby scenarzysci tego filmu chociaz w polowie wzorowali sie na klimacie i fabule z gry Aliens vs Predator to moglo by wyjsc prawdziwe cacko. A tak bedziemu mieli jakichs wiesniakow ganiajacych z kosami i widlami za obcymi i predatorami. Moim zdaniem akcja powinna toczyc sie w jakiejs bazie wojskowej i to najlepiej na innej planecie, a do rozmnozenia endomorfow powinni przyczynic sie sami ludzie, ktorzy chcieli je wykorzystac do produkcji broni biologicznej (i to byloby piekne odwolanie do calej serii Alien) a z kolei predatorzy wpadli by sobie tak dla rozrywki(na niedielne polowanko)po tym jak obcy sie oswobodzili. No i to bylo by ekstra. Tak przynajmniej mniej wiecej wygladalo to w grze. Przyznaje, ze jedynka szczerze mnie zawiodla. Nie wiem z kad oni wytrzasneli taka fabule, ktora moim zdaniem kiepsko trzymala sie kupy i w ogole nie pasowala do kreacji starcia obydwu istot z kosmosu. Klimatu tamten film wogole nie posiadał, a sami predatorzy pozostawiali wiele do rzyczenia, szczegolnie dlatego, ze kompletnie nie radzili sobie z obcymi. A pozatym nawet kiedy Łowca odzyskal swoje dzialko to postrzelal nim sobie przez 5 sekund i koniec. Co za gniot. Widac powinni zmienic rezysera bo z Resident Evil tez mu nie wyszlo. Nie wiem czemu ale koles robi strasznie nudne filmy, ktore zazwyczaj zapowiadaly sie barzdzo obiecujaco. Jak dla mnie seria Aliens vs Predator juz jest spalona, przez kiepską jedynke. Hm na oslode pozostaje jedynie seria Alien i Predator(jedynka oczywiscie).
Pozdrawiam.