PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=300636}

Obcy kontra Predator 2

AVPR: Aliens vs Predator - Requiem
2007
5,2 47 tys. ocen
5,2 10 1 46515
3,3 20 krytyków
Obcy kontra Predator 2
powrót do forum filmu Obcy kontra Predator 2

Uwielbiam serię Aliena jak i Predatora. Ale ten film nie przypadł mi do gustu, to moim zdaniem część najgorsza ze wszystkich części. A najśmieszniejszy był ten Predator pomieszany z Obcym :)) na końcu filmu. Nie no to totalne dno...NIE POLECAM

ocenił(a) film na 9
hansowaty

akurat predalien pojawił sie juz duzo wczesniej, mniej wiecej w grze i jest to poporstu odmiana ocego ustawiona na siłe, nie na szybkośc...po drugie ta czesc jest duzo lepsza od czesci pierwszej, gdzie predatorzy to były jakies posmiewiska totalne(niby poczatkujacy, ale chyba byli szkoleni co nie?)...

ocenił(a) film na 3
mortiaris

Dla Ciebie jest lepsza druga część dla mnie pierwsza a już najbardziej podoba mi się seria Obcych (ósmy pasażer Nostromo, Decydujące Starcie,Obcy 3-4) Predator z Arnoldem S. (wypas ! ), Predator 2 i oczywiście Predators. Mam nadzieje że Tobie też ;) Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
hansowaty

no klimat obcych i legendarny pojedynek Arnolda z predatorem jest raczej nie do pobicia, jak by trzymali sie klimatu przyszłości, a nie wprowadzali obcych klika set lat wczesniej na ziemie to moze by ta seria była lepsza..