PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=300636}

Obcy kontra Predator 2

AVPR: Aliens vs Predator - Requiem
2007
5,2 47 tys. ocen
5,2 10 1 46515
3,3 20 krytyków
Obcy kontra Predator 2
powrót do forum filmu Obcy kontra Predator 2

To jakaś kpina.

ocenił(a) film na 3

Kolejny zamach na mój portfel.Trailer zapowiadał niesamowity film .Niestety znów spaprano robotę.Scenariusz ,kompletne dno .Efekty spoko .Gra aktorska ujdzie.Obcy całkiem całkiem .Predatorzy fatalnie moim zdaniem .Za bardzo udziwnieni .Film jako całość oceniam na 3/10.Mogliby zrobić dokładną kopię komiksu obcy kontra predator.Scenariusz był genialny .Wprawdzie film kosztowałby krocie ale na 100% zwróciłby się w pierwszym weekendzie.

terron

"Spaprano", to za mało powiedziane..Predator akurat był przedstawiony fajnie (wizualnie oczywiście) ale poza tym był kompletnym idiotą, Obcy nie lepszy..Aż się przykro robi widząc jaką krzywdę można zrobic tak zaj*bistym i kultowym postaciom..

ocenił(a) film na 8
Morti88

chyba ktoś ci puścił bolka i lolka bo gadasz bzduru kolego. Predator wyglądał tak jak miał wyglądać!
Oczywiście było kilka wpadek, np. czemu preda nie pali kwas przy walce z obcym - ja to sobie tłumaczę, że używał specjalnego filtru, tak jak ludzie filtru UV na słońce :)

I Film jest cholernie ciemny, bardzo szkoda, bo widać tyko jakiś czarne kontury.... Dobrze pyrzynajmniej że nie zasttosowali jakiegoś filtra jak, kolory są OK

Dormant

Nie kolego, tylko koleżanko.
I przeczytaj jeszcze raz to co napisałam. Nigdzie nie napisałam że Pred wyglądał źle, wręcz przeciwnie, wizualnie bardzo mi się podobał ,ale niestety na tym się jego zalety kończyły. Filtr? Jaki filtr, tak to można sobie wszystko dopowiedziec. Film po prostu jest beznadziejny, jest niedopracowany i wtedy wychodzą takie 'smaczki'.
Też żałuję, że film jest taki ciemny, może wyszłyby jeszcze jakieś inne ciekawe 'smaczki', jeszcze bardziej kompromitujące braciszków. Pozdro.