PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=300636}

Obcy kontra Predator 2

AVPR: Aliens vs Predator - Requiem
2007
5,2 47 tys. ocen
5,2 10 1 46515
3,3 20 krytyków
Obcy kontra Predator 2
powrót do forum filmu Obcy kontra Predator 2

obydwu serii dla ktorych ten wynalazek NIE ISTNIEJE.

Nazywam sie Szarlich jestem uzależniony od Obcego i Predatora od jakis 10 lat

Dziekuje za uwagę...

ocenił(a) film na 1
szarlich

dodam jeszcze ze juz po ogladnieciu zdiecia na stronie widac ze oswietleniowiec to partacz i pewnie dzien w dzien naprutu na planie, gdzie jest cień, klimat i to cos co musimy sobie wyobrazic?

Zamiast tego trzeba sie pochwalic budzetem i lepszymi niz 20 lat temu lateksowymi wdziankami bleeeue ueu eueueee ee

ocenił(a) film na 7
szarlich

jest fanem od 4 roku zycia i daje szanse temu filmowi bo jestem tez fanem KOMIKSOW na podstawie ktorych robia ten film. o ile 1 czesc byla dla dzieci, ten film na nam przynajmniej namiastke tego co bylo w komiksach...

ocenił(a) film na 6
szarlich

"Obcym" i "Predatorom" mówimy TAK, "AVP" - NIE, ten film niszczy dwie filmowe legendy, tak było z "freddy vs jason" tak jest też z tym filmem.

ocenił(a) film na 1
michi468

"po ogladnieciu zdiecia na stronie widac ze oswietleniowiec to partacz"

To zdjęcie to tzw. production still, czyli zdjęcie zrobione na planie, a nie kadr z filmu. Oświetlenie i kąt widzenia jest zupełnie inne niż na trailerze, w którym można tę scenę zobaczyć. Jesli chcesz to oceniać, oceń na podstawie trailera, a nie zdjęć, które nijak nie oddają tego, jak będzie wyglądać film.

ocenił(a) film na 1
Irritator

oki w sumie trafnie mi przygadales

bo nawet nie ogladalem filmu
ale jesli ogladne to wrocimy do tego oswietleniowca ;]

pozdro

szarlich

Ja również jestem fanem serii AvP, ale tej komiksowej i komputerowej. Autorzy poprzedniej części - mając do dyspozycji naprawdę dobre scenariusze komiksowe, albo chociaż te z obu gier - nakręcili jakiegoś mega gniota, w którym kłócą się wszystkie przedstawione wcześniej historie. Szkoda tak zmarnowanego potencjału. I jak dla mnie to serie Aliens i Predator kończą się odpowiednio na 4 i (powiedzmy) 2 części. Nie uznaję bez-klimatowego AvP, który ( jak dla mnie ) nie pasuje do poprzednich części prawie wszystkim.

ocenił(a) film na 8
szarlich

Takie dydkusje powinniśmy prowadzić po obejrzeniu filmy a nie 3 miesiące przed premierą. Zgadzam się że "AvP" to bajka dla dzieci ale dajmy dwójce szansę.