Moje wrażenia po zwiastunie są bardzo dobre...myślę że będzie o wiele lepszy od 1 i niebędzie wiało nudą...
Moja ulubiona scena to jak predator rzucił czymś w babke i to ją do ściany przybiło...no niemoge się doczekać:)
Widać będzie krwawo. W końcu ktoś ma gdzieś PG-13 i nie kręci bajek dla dzieci z obcymi w rolach głównych/tyłowych tylko po to, żeby małoletni amerykańce przyszli tłumnie do kina. A potem wypuścić wersję uncut na dvd i próbować zarobić podwójnie.
Wreszcie trochę flaków będzie...niewiem kto nakręcił 1 część ale zszargał filmom (Obcy i Predator) status horroru.
Ten pan ma na nazwisko Anderson (Paul W.S.) i nakręcił m.in. Mortal Kombat i Resident Evil.
Po trailerze wygląda na to, że dwójka będzie o niebo lepsza od jedynki. No ale poczekamy - zobaczymy :D
Pomysł Andersona był ponoć dobry i brutalny, ale nacisk z góry spowodował złagodzenie filmu żeby obniżyć kategorię.
Pamiętam, że w którymś z wywiadów Anderson powiedział, że kinowa wersja filmu (w PG-13) była od początku tą, którą chciał pokazać. A cała reszta to szybko zdementowane plotki przez scenarzystę i później samego reżysera.
A moje wrażenia są takie - mam nadzieję, że zwiastun ten udowodnił wszystkim niedowiarkom że ten film nie będzie gniotem albo przynajmniej nie powinien być, natomiast wydaje mi się tak jak wspomnieli przedmówcy że rzeczywiście, ten film będzie nie tylko brutalniejszy niż część 1, w której prawie nie było jakichś mocnych scen, ale będzie brutalniejszy niż którakolwiek z wcześniejszych części Obcego czy Predatora. Pozatym, chciałbym aby w tej części fabuła była bardziej rozwinięta i ciekawsza niż tylko rytualne łowy :)
Po zwiastunie widać że predatory i alieny będą miały dobrą zabawę z tyloma nieszczęsnymi śmiertelnikami.
Ta część widać że będzie miała mnóstwo akcji - tydzień temu na następnym pokazie Comic-Con mieli pokazać po raz pierwszy zwiastun, ale nie pokazali tłumacząc się tym, że muszą dodać jeszcze trochę akcji. Widać że dodali :)
Liczę też na efektowne walki między tytułowymi bohaterami filmu.
Pamiętam że zwiastun do pierwszej części też był bardzo dobry. A film okazał się strasznym gównem niestety. Mam jednak nadzieję że będzie dobrze :)
Właśnie.... nadzieja:(
A może lepiej porzucić nadzieje i uniknąć rozczarowania ???
hahah no wlasnie piewszy zwiastun do 1 czesci tez byl fajny.. ale jak sie skonczylo .. wiadomo....
a w
2 czesci..
ja bym tylko prosil aby zostal utrzymany poziom pierwszygo predatora.. mysle ze to wystarczloy by luidziska ogladali film hurtowo a pieniazki same wskakiwaly do sakwy...:PP