tak, ale niech weźmie się za to ktoś inny. Pamitętam, że w kinie byłem tylko ja i 4 inne osoby na tym filmie, nic w tym dziwnego bo był strasznie głupi. Dla mnie AvP MUSI dziać się w czasach Obcego 2. Chce słyszeć te czujniki ruchu. Ja pierdziele, ale jest późno.
po obejrzeniu tego (gniot to za lekkie określenie) tego ŚCIERWA, już wiem czego się spodziewać po 5 części obcego, która podobno jest już w budowie, im dalej w las tym więcej butelek coś w tym jest a szkoda, że już nie robią takich filmów jak dekadę temu...
Ponoć zamiast piątki ma być osobny film, chyba "Prometeucs" utrzymany w klimacie pierwszej części obcego.
jeżeli za scenariusz weźmie się kto trzeba czyli Scott albo Cameron to może coś z tego jeszcze wyjdzie, gdzieś czytałem, ze ma być stworzony w konwencji requela czy jak to się pisze i pokazać co działo się przed lądowaniem ludzi na LV-426 i odkryciem przez nich statku obcych. Mam nadzieję że tego nie skopią, bo jestem fanem obcych...
po dwóch beznadziejnych AVP i komicznym Predators, chciałbym żeby zostawili w spokoju i Obcego i Predatora. Kiedy kręcono pierwsze części tych filmów patrzono na to czy film się spodoba i starano się stworzyć coś nowego, obraz który zadziwi, zachwyci i jednocześnie przerazi widza. Teraz liczy się tylko ile dany film zarobi. Stąd właśnie biorą się papki PG-13, które mają wyssać kasę z portfeli rodziców nastolatków. Tak samo z obsadą, mało kto patrzy czy dany aktor sprawdzi się w danej roli. Liczy się to czy jest na tyle znany żeby przyciągnąć widza samym nazwiskiem.
Po obejrzeniu części drugiej stwierdzam że mam dosyć . Trzeba wymyślić już inne potwory >Dla fanów wcześniejszych części w których występują obcy i predatory i dla nikogo innego
chciałbym, jednak Panom Strauss mówie nie i życzę sobie kogoś innego na miejsce tych dwóch panów do trójki
Chciałbym, ale nakręconego na bardzo wysokim poziomie. Klimatycznego jak gry albo komiksy o Aliens vs Predator.
Gniotów opartych na starych dobrych produkcjach pod dostatkiem. Na co komu kolejny badziew spod znaku "zaróbmy szybko na znanym tytule"?
Chcialbym i to bardzo. Ale tylko pod warunkiem, że zrobilby ten film ktos inny, ktos kto wpierw pozadnie zapozna sie z seria filmow Obcy, Predator 1 i 2, oraz przstudiowalby komiksy wydawnictwa Dark Horse o tematyce Alien vs Predator. W przeciwnym wypadku zgodzilbym sie z jednym z mych przedmowcow, iz wolalbym by dali nam juz spokoj z kalaniem tej serii takimi szitami
właśnie oglądałem na polsacie i sądze ze nie trzyma klimatu innych seri może dlatego że film był prawie cały nakręcany w nocy i nie było nic widać ;d
no lecial na polsacie lecial :D
No AvP taki sobie jest, ale uwazam ze az tak beznadziejny to on nie jest.
A co do predators to nie wiem o co wam chodzi, film jest naprawde dobry
No film jako film nie jest beznadziejny, ale nawiazanie do Alien i Predator to kicha na maxa. przykladowo krew obcego nie jest kwasem, brakuje klimatu w tym filmie itp. Ale jako sieczka to film moze byc :) tylko dlaczego pod marka AvP ? ano zeby dobrze sie sprzedal
ci bracia strauss maja zryte gary. Mama ich chyba, napierd... bo zrobili tez Skyline i tam tez kobieta w ciazy tak jak w AVP II byla prawie zjedzona
no w ogóle nawet się nie przestraszyłem jedyna scena z ''dreszczykiem'' to kiedy ojciec mówi'' see, there;s no monster''a potem obcy wywala szybe
w obcych bez predatora obcy bili lepsi a w avp to wygłąda jagby się njie potrafili bronić przed predziem .on tak ich szybko rozwala NIE FAIR!
Ja chcialbym kolejnego AvP ale zeby akcja dzala sie w jakiejsc metropolii. Zeby bylo full GORE, rozpierduvcha, tysiace latajacych czlonow, dramat, odrobina melodramatu w tle, watek milosny, ale ogolnie totalny krwawy hardkor.
Nie. Niech już dadzą sobie spokój, bo i tak nic nie pobije Predatora 1 i Aliena. No chyba, że by reżyserował to Cameron to może by coś było.