nie moge się już doczekać już pozwiastunie widac że będzie owiele lepszy od 1 części
Tak, tak wszystko doskonale... Wszyscy wzdychali nad trailerem Piratów z Karaibów 3 a potem jechali po tym filmie równo. Tak samo było i ze zwiastunem HP5. Ludzie, to że zwiastun jest dobry, nie znaczy że film też taki będzie. Ja na razie widzę tylko jeszcze większą sieczkę niż w części I. Super fabuła. ;P
Zwłaszcza, że w tym akurat przypadku zwiastun wcale nie prezentuje się rewelacyjnie. Bardzo brzydkie zdjęcia i ogólnie lokacje. Masa bezsensownej rzezi, chyba w samym zwiastunie zginęło tyle osób co w Hot Shots 2. :)
Do tego brakuje wyrazistego człowieka, bo w końcu ktoś musi reprezentować naszą stronę, tak jak to robili Weaver i Schwarzeneger (przepraszam z góry za błędy w pisowni nazwisk). Brakuje także napięcia i jakiśh takich lekko chociażby przerażających momentów. Zanosi się na bezsensowne kino akcji, gdzie flaki będą latać po całym ekranie, ale na coś odkrywczego, albo chociażby sensownego nie ma co liczyć :)
Módlmy się też, żeby przypadkiem nie wprowadzili mieszanki Aliena z Predatorem, tak jak to miało miejsce w poprzedniej części :)
Predaliena widać, i to bardzo wyraźnie na zwiastunie więc modlitwy możesz już sobie darować. Mi również się nie podoba że jest w tym filmie, ale niestety jest i nic na to nie poradzimy.
Większą sieczkę niż w części pierwszej?
masz na myśli pierwsze AVP? tam była jakaś sieczka? bo jakos nie zauważyłem...
Predalien wystąpi w tym filmie. Nawet w zwiastunie była scena walki walki pomiędzy nim i Predatorem, a dosłownie dzień wcześniej zostało opublikowane zdjęcie z tej sceny.
Cóż, trailer odrobinę chociaż zaleciał filmem Camerona, a to chyba nieźle wróży. Ale oczywiście nie spodziewam się rewelacji, bo sama sieczka to za mało, a do skonstruowania ciekawej fabuły i klmatu godnego Aliena potrzeba jeszcze dobrego reżysera i aktorów, a tych elementów niestety brak.
teraz to przynajmniej broń mu sie nie stopi :D Krwawy trailer jak diabli mam nadzieje ze 2 zmaze po sobie wspomnienia z AvP 1 o którym chce już jaknajszybciej zapomnieć!! (ale ta tarcza i włucznia była totalnym przegięciem, reżysera trzeba by było wysłać w kosmos xD)
Ja również nie mogę sie doczekać. Zapowiada sie ciekawie. Niezłe efekty widać w zwiastunie.
zupełnie inne spojrzenie przez reżysera(ów)na oba gatunki, w jedynce biedny predator nie dawał rady sobie z jednym obcym, niewspąmne o rostapiajacej sie broni tarczakch dzidach, kilometrowych ogonach małego obcego itp. to mamy (jak narazie zobaczymy co dalej) preda trzymajacego 2 obcych i jakoś mu to różnicy nie robi, bezlitośnie zabijajacego zwykłych ludzi, może to jest zapowiedz powrotu do korzeni obu seri... kto wie !?