powinien być na pierwszym miejscu a nie tam na 350. Przecież to najlepszy film o alienach z predatorami nie??
zdecydowanie za wysoko powino sie spalic wszystkie kopie tego filmu razem z reżyserem zeby przestał istnieć !!!!
Na szczęście i Ty tu nie decydujesz... A tak na poważnie to myślę, iż to jest i tak dobry film. Wszyscy, no może prawie wszyscy - oprócz mnie i kilku innych osób, krytykują ten film jak by byli prawdziwymi koneserami filmowymi. Zgadzam się, można mieć swoje zdanie, ale przypominam, że my oglądamy tylko to co wymyślił sobie reżyser, a i tak nie mógł on umieścić wszystkiego co było w pierwowzorze. Nie chodzi mi o Predatora część pierwszą lub drugą tudzież całą sagę Obcych. Chodzi mi o prawdziwy pierwowzór gdzie został zapoczątkowany Predator i Obcy - czyli komiks. Wszyscy krytykują i oceniają ten film źle, a WIĘKSZOŚĆ z nich nawet nie wie jak wyglądał komiks i postacie w nim ukazane. I które były stworzone na długo przed tym pierwszym predatorem i obcym, zanim jeszcze reżyserom przyszło do mózgu żeby taki film zrobić. Jeśli chcemy się tak czepiać wszystkiego to dlaczego nikt nie uczepił się złego tytułu? Tytuł jest Alien vs. Predator, a powinien być Aliens vs. Predator. Jeśli chcemy więcej skrytykować to dlaczego w filmie tym nie ma Terminatora? Bo przecież jest komiks "Aliens versus Predator versus The Terminator"? Są również: "Batman versus Predator"; "Predator vs. Judge Dredd"; "Superman & Batman vs. Aliens & Predator"; "Superman vs. Predator". Jeśli ktoś mówi, iż w AvP jest mnóstwo błędów to niech sobie obejrzy wszystkie poprzednie części Predatora i Obcych i tam wyłapie następne mnóstwo błędów. Poza tym mając obydwie części (Predator i AvP) w wersji Blu-Ray, gdzie naprawdę można wykorzystać swoją plazmę i sytem 5.1, "Predator" przy AvP to pikuś...
Na szczęście i Ty tu nie decydujesz... A tak na poważnie to myślę, iż to jest i tak dobry film. Wszyscy, no może prawie wszyscy - oprócz mnie i kilku innych osób, krytykują ten film jak by byli prawdziwymi koneserami filmowymi. Zgadzam się, można mieć swoje zdanie, ale przypominam, że my oglądamy tylko to co wymyślił sobie reżyser, a i tak nie mógł on umieścić wszystkiego co było w pierwowzorze. Nie chodzi mi o Predatora część pierwszą lub drugą tudzież całą sagę Obcych. Chodzi mi o prawdziwy pierwowzór gdzie został zapoczątkowany Predator i Obcy - czyli komiks. Wszyscy krytykują i oceniają ten film źle, a WIĘKSZOŚĆ z nich nawet nie wie jak wyglądał komiks i postacie w nim ukazane. I które były stworzone na długo przed tym pierwszym predatorem i obcym, zanim jeszcze reżyserom przyszło do mózgu żeby taki film zrobić. Jeśli chcemy się tak czepiać wszystkiego to dlaczego nikt nie uczepił się złego tytułu? Tytuł jest Alien vs. Predator, a powinien być Aliens vs. Predator. Jeśli chcemy więcej skrytykować to dlaczego w filmie tym nie ma Terminatora? Bo przecież jest komiks "Aliens versus Predator versus The Terminator"? Są również: "Batman versus Predator"; "Predator vs. Judge Dredd"; "Superman & Batman vs. Aliens & Predator"; "Superman vs. Predator". Jeśli ktoś mówi, iż w AvP jest mnóstwo błędów to niech sobie obejrzy wszystkie poprzednie części Predatora i Obcych i tam wyłapie następne mnóstwo błędów. Poza tym mając obydwie części (Predator i AvP) w wersji Blu-Ray, gdzie naprawdę można wykorzystać swoją plazmę i sytem 5.1, "Predator" przy AvP to pikuś...
"Poza tym mając obydwie części (Predator i AvP) w wersji Blu-Ray, gdzie naprawdę można wykorzystać swoją plazmę i sytem 5.1, "Predator" przy AvP to pikuś..."
Beznadziejny film nawet w super jakości nadal jest beznadziejny.
Dobry film nawet na zjechanym VHS jest nadal dobry.
"Jeśli ktoś mówi, iż w AvP jest mnóstwo błędów to niech sobie obejrzy wszystkie poprzednie części Predatora i Obcych i tam wyłapie następne mnóstwo błędów."
Głowne błędy AVP to nietrzymanie się tego co wiadomo z poprzednich filmów. Owszem w P2 jest spory błąd z tym, że Predator bez swojej maski nadal widzi jakby ja miał. Ale dobrym filmom można drobne wpadki wybaczyć, filmom kiepski, w których wpadek jest dziesiątku już niestety nie, no chybaże ktoś jest bardzo mało wymagającym widzem.
"Wszyscy krytykują i oceniają ten film źle, a WIĘKSZOŚĆ z nich nawet nie wie jak wyglądał komiks i postacie w nim ukazane. I które były stworzone na długo przed tym pierwszym predatorem i obcym, zanim jeszcze reżyserom przyszło do mózgu żeby taki film zrobić."
Widać, że sam NIE MASZ POJĘCIA O CZYM PISZESZ.
Pierwszy komiks AVP powstał po pierwszych dwóch filmach z Obcym i po pierwszym filmie z Predatorem. Jak zaczynasz się o czymś wypowiadać to upewnij się najpierw, że cokolwiek na ten temat wiesz.
Beznadziejny film nawet w super jakości nadal jest beznadziejny.
Dobry film nawet na zjechanym VHS jest nadal dobry.
Tak? Ciekawe czy jak bym Ci dał do obejrzenia Twój ulubiony film na ekranie lcd o rozmiarze 2,5 cala i dźwiękiem mono, czy też byś nie narzekał.
Głowne błędy AVP to nietrzymanie się tego co wiadomo z poprzednich filmów. Owszem w P2 jest spory błąd z tym, że Predator bez swojej maski nadal widzi jakby ja miał. Ale dobrym filmom można drobne wpadki wybaczyć, filmom kiepski, w których wpadek jest dziesiątku już niestety nie, no chybaże ktoś jest bardzo mało wymagającym widzem.
Jakie nietrzymanie się tego co wiadomo z poprzednich filmów? Przecież nikt nie powiedział, że to jest kontynuacja a tym bardziej film na podstawie któregokolwiek predatora tudzież obcego. W tv widziałem, nie pamiętam dokładnie kiedy, ale jakoś w czasie premiery, wypowiedź reżysera, który mówił, że oni nie chcą mieć dużo wspólnego z poprzednimi wersjami aliena czy też predatora...
Widać, że sam NIE MASZ POJĘCIA O CZYM PISZESZ.
Pierwszy komiks AVP powstał po pierwszych dwóch filmach z Obcym i po pierwszym filmie z Predatorem. Jak zaczynasz się o czymś wypowiadać to upewnij się najpierw, że cokolwiek na ten temat wiesz.
Tak, przyznaję się do mojego błędy, pomyliłem lata.
"Jakie nietrzymanie się tego co wiadomo z poprzednich filmów? Przecież nikt nie powiedział, że to jest kontynuacja a tym bardziej film na podstawie któregokolwiek predatora tudzież obcego. W tv widziałem, nie pamiętam dokładnie kiedy, ale jakoś w czasie premiery, wypowiedź reżysera, który mówił, że oni nie chcą mieć dużo wspólnego z poprzednimi wersjami aliena czy też predatora..."
Film w którym pojawia się Obcy i Ptredator, którzy nie zostali wymysleni na potrzeby tegoż filmu powinien pokazać Obcego i predatora a nie stworzenia, które ich tylko przypominają. No a jesli Anderson nie chciał mieć dużo wspólnego z poprzednimi filmami to mu się świetnei udało, ponieważ jego gniot nie ma praktycznie nic wspólnego ze świetnymi Alienami 1-3 i niemal równie świetnymi predatorami 1-2.