Obcy kontra Predator

AVP: Alien vs. Predator
2004
6,0 83 tys. ocen
6,0 10 1 83391
4,1 27 krytyków
Obcy kontra Predator
powrót do forum filmu Obcy kontra Predator

4 czesc obcego juz byla lekka przesada, 2 czesc predatora beznadzieja, bodajrze 2 czesci gry Alein vs. Predator. A tu jeszcze fim, niby cos nowego, a jednak to samo. Poza efektami specjalnymi i sama walka pomiedzy tymi gatunkami, to nic ciekawego.

queerk

CO powiadasz, że 2 czesc predatora była kiepska. Chyba sie nie znasz.
Kiedy ja oglądałem Predatora 1 i 2 Ty pewnie oglądałeś Uszatka!

ocenił(a) film na 9
queerk

dwojka predatora to niezly film ale faktem jest ze jedynka byla o wiele lepsza, dwojka tez miala swoj klimat tylko ze moze momentami w paru miejscach wialo przesada :P

ocenił(a) film na 7
queerk

Czlowieku skad ty sie urwales 2 czesc Predatora beznadzieja naprawde nie znasz sie na filmach. Fakt ze jedynka lepsza ale dwojce tez niczego nie brakuje

queerk

jejku... kloocicie sie o takie pierdoly, zamiast cieszyc sie ze PREDATOR trafil na ekrany kin, a potem na ekran telewizora. To byly przeciez niezle produkcje jak na tamte czasy, a kasy pewnie tez nie mieli za duzo.

użytkownik usunięty
queerk

Druga część Predatora była lepsza.Przynajmniej obok Predatora był jakiś porządny aktor (Glover) a nie Arnold :)

Podobno o gustach sie nie dyskutuje, ALE MI SIE PODOBAŁA BARDZIEJ ...;).
Aliena i Predatora najpierw poznałem z FPS na PC-ta a dopiero pozniej na srebrnym ekranie. Mówcie co chcecie ale trzymam z tymi którzy mowią ze pierwszą cześć od drugiej jest lepsza :P... ale po cichu licze na to ze trzecia bedzie tak najlepsza ;)