Mam niestety złą wiadomość... Będzie, ale prawdopodobnie zrealizuje go Anderson! Na pewno (na razie) oporoszono go o to, aby napisał scenariusz... Nie dobrze, nie dobrze... A miałem nadzieję, że zajmie się tym w końcu Cameron...
Nie wiem dlaczego wszyscy tak się czepiają tego Andersona, czy on naprawde tak beznadziejnie nakręcił tego AVP? CZEKAM NA SZCZERE ODPOWIEDZI!!! Tak na koniec to czekałem na ten film bardzo długo można powiedzieć że jestem wielkim fanem predatora i niechciałbym żeby ten film okazał się kompletną klapą, aha oglądałem zwiastun no i musze powiedzieć że zapowiada się wspaniale!!!
No to cię rozczaruję, TO JEST MEGA DNO!!!, czekałem miesiącami na AvP ale jak zobaczyłem rezultat... Musisz naprawdę fascynować się Predatorami i Obcymi żebyś nie wyłączył monitora przed koncem filmu, gniot naszej ery, profanacja, przekłamanie faktów, bezmyślna rzeźnia, z góry przewidywalne zakończenie, zero innowacji, tragiczna fabuła ( oj bardzo nieskomplikowana), Predator jako Matka Teresa z Kalkuty (scena z sojuszem z tą klientką to Rotfl x 10) i ogólnie TRAGEDIA.. ale looknij sobie , może Tobie się spodoba akurat? Będziesz w tej setce osób...
Andersona to pasowało by za jaja na drzewie powiesić za coś takiego :/ Niech się weźmie za "Aniołki Charliego"....
ee tam za "aniołki czarliego" lepiej za produkcje w stylu było sobie życie wersja Predator ;) tam miałby pole do popisu, do fantazjowania, wymyśliłby zupełnie nowy temat :D może tym razem poszyłby mu lepiej. A nie zabiera się za kontynuacje dwóch KULTOWYCH filmów !!!...
Pozdrawiam:)