Obcy kontra Predator

AVP: Alien vs. Predator
2004
6,0 83 tys. ocen
6,0 10 1 83392
4,1 27 krytyków
Obcy kontra Predator
powrót do forum filmu Obcy kontra Predator

Będzie się działo!!!!!!

użytkownik usunięty

Oglądając trailer ciarki przeszły mnie po plecach, wydaje mi sie że klimat bedzie podobny co w poprzednich częściach Aliena i Predatora
(choć sam jestem zwolennikim tego drugiego) i że nic nie spieprzą , ściąga mi się właśnie wersja kinowa w kiepskiej jakości , ale i tak nie moge sie doczekać aby ją obejżeć !!!

użytkownik usunięty

Alien i Predator to piękne filmy, z duszą a AvP, bieda,bieda,bieda,bieda.......... pozdr.

ocenił(a) film na 10

Ja juz oglądałem w wersji VHS. Film rewelacyjny, duzo lepszy niż Alien 4 czy Predator 2, mimo że oba te filmy lubię. Dla mnie zajebioza.

użytkownik usunięty

No na pewno nie będzie już to samo co Predator czy Alien.Wystarczy spojrzeć na Freddy vs Jason. Film bardzo dobry , choć nie czuje się już tego klimatu co w Koszmarze z ulicy Wiązów czy Piątku trzynastego. Ale tak czy siak wydaje mi sie że film bedzie bardzo dobry.I jeżeli ktoś jest fanem Aliena czy Predatora a AvP nie chce go oglądać dla fabuły to niech przynajmniej obejrzy dla efektów i chociażby przypomni sobie jak wyglądały owe dwa monstra.Efekty napewno będą klasy pierwszej .
Pozdrowienia !!!