Ci co krytykuja ten film to niech lepiej obejrzą sobie KUBUSIA PUCHATKA to napewno im sie spodoba.
Ten film jest bardzo dobry.
Mam wszystkie części i nie moge powiedzieć nic złego na ten temat.
Masz wszystkie części czego? Z tego co wiem to AVP ma narazie jedną część, druga jeszcze nie wyszła. A Kubuś to przy okazji całkiem fajna bajka.
Ludzie w tym filmie widzieli istoty nie z tej ziemii a ich miny były takie jakby ktoś wyskoczył z szafy i ich przestraszył robiąc mały dowcip. Przecież to mało realne !!! Jesli ja bym zobaczyła coś takiego to moje przerażenie sięgnęłoby zenitu.
prawda
ten film to nieporozumienie
a końcowa scena - skrzyżowanie Aliena z Preadatorem...
wybuchnąłem gromkim śmiechem
To ten film nawiązuje do gry? czy do filmów alien i predator... bo jakaś tam zasadnicza różnica chyba jest... taaa a z tego co pamiętam z tego skrzyżowania wyjdzie predalien.. podobnie było w obcym 3 tylko obcy był połaczony z człowekiem.. ale takie coś nie miało nazwy... w każdym razie obie rasy miały swoje cechy zachowane z filmów a fabuła jakby z gry.. no cóż w każdym razie może być.. Horror to żaden raczej film akcji. Coś dla szarego człowieka
film nie jest jakimś nadzwyczajnym dziełem, ale ja teraz nie o tym....
ja chciałem tylko zaznaczyć że ten film nawiązuje do komiksów,a w komiksach z serii Alien vs.Predator występowała właśnie taka hybryda (połączonie dwóch gatunków - to tak jakby ktos nie wiedział o co chodzi). I przyznać muszę szczerze że była to bardzo ciekawa postać (kiedyś uwielbiałem czytać komiksy, ale niestety....życie pędzi do przodu).
Więc nie rozumiem reakcji niektórych z was co do tej właśnie postaci...