Obcy kontra Predator

AVP: Alien vs. Predator
2004
6,0 83 tys. ocen
6,0 10 1 83392
4,1 27 krytyków
Obcy kontra Predator
powrót do forum filmu Obcy kontra Predator

Ci co krytykuja ten film to niech lepiej obejrzą sobie KUBUSIA PUCHATKA to napewno im sie spodoba.
Ten film jest bardzo dobry.
Mam wszystkie części i nie moge powiedzieć nic złego na ten temat.

ocenił(a) film na 6
Jamal_5

Masz wszystkie części czego? Z tego co wiem to AVP ma narazie jedną część, druga jeszcze nie wyszła. A Kubuś to przy okazji całkiem fajna bajka.

Jamal_5

Ludzie w tym filmie widzieli istoty nie z tej ziemii a ich miny były takie jakby ktoś wyskoczył z szafy i ich przestraszył robiąc mały dowcip. Przecież to mało realne !!! Jesli ja bym zobaczyła coś takiego to moje przerażenie sięgnęłoby zenitu.

sylwunia_77

Olejcie ten film.. lepiej zagrac sobie w AvP na PC.
O wiele lepsze wrażenia :P

ocenił(a) film na 4
Mithrill

prawda

ten film to nieporozumienie

a końcowa scena - skrzyżowanie Aliena z Preadatorem...

wybuchnąłem gromkim śmiechem

ocenił(a) film na 7
bansuj_

To ten film nawiązuje do gry? czy do filmów alien i predator... bo jakaś tam zasadnicza różnica chyba jest... taaa a z tego co pamiętam z tego skrzyżowania wyjdzie predalien.. podobnie było w obcym 3 tylko obcy był połaczony z człowekiem.. ale takie coś nie miało nazwy... w każdym razie obie rasy miały swoje cechy zachowane z filmów a fabuła jakby z gry.. no cóż w każdym razie może być.. Horror to żaden raczej film akcji. Coś dla szarego człowieka

skt84

film nie jest jakimś nadzwyczajnym dziełem, ale ja teraz nie o tym....

ja chciałem tylko zaznaczyć że ten film nawiązuje do komiksów,a w komiksach z serii Alien vs.Predator występowała właśnie taka hybryda (połączonie dwóch gatunków - to tak jakby ktos nie wiedział o co chodzi). I przyznać muszę szczerze że była to bardzo ciekawa postać (kiedyś uwielbiałem czytać komiksy, ale niestety....życie pędzi do przodu).
Więc nie rozumiem reakcji niektórych z was co do tej właśnie postaci...

mikesz

w którym komiksie pojawia się predalien???