Obcy kontra Predator

AVP: Alien vs. Predator
2004
6,0 83 tys. ocen
6,0 10 1 83396
4,1 27 krytyków
Obcy kontra Predator
powrót do forum filmu Obcy kontra Predator

czepiacie się,że ten film to dno,beznadzieja itd.Czego się po nim spodziewaliście?Przecież od początku było wiadomo że to będzie prosta ekranizacja komiksu (choć troszeczkę od niego odbiega),a nie jakaś giga produkcja.Porównujecie go do dzieł Scotta,Camerona czy McTiernana.To tak jakby porównać "Tytus,romek i a'tomek" z "Iniemamocni".Spróbujcie postawić go obok takich filmów jak "Hulk" czy "Daredevil".Osobiście uważam że "AvP" bije je na głowę.Ale to tylko moje zdanie. A JAK WAM SIĘ COŚ W TYM FILMIE NIE PODOBA,TO PO PROSTU GO NIE OGLĄDAJCIE.(ja go lubię i obejrzę go jeszcze nie raz).

ocenił(a) film na 1
tonyh_2

każdy lubi to co lubi ale chyba sam przyznasz że jakby to była produkcja scotta lub camerona byłoby pewnie ciekawiej.

i dlaczego nie chcesz porównywać filmów, coś jest dobre albo gówniane, tyle

larsvontrier

zgadzam się z Tobą,ale Scott czy Cameron i tak nie wzieli by tego filmu na swój warsztat bo wolą pracować nad czymś czego jeszcze nie było.Dlatego za film wziął się reżyser mniej doświadczony.I uważam że jak na takiego młodziaka to nieżle mu ten film wyszedł.

ocenił(a) film na 1
tonyh_2

ok ok takie jest twoje zdanie
dla mnie jednak nie jest ważne czy twórca jezst znany czy nie
czasem i debiuty przerastają dzieła wielkich mistrzów
lecz moim zdaniem temu ,,młodzikowi'' wcale nie wyszło

ale może rzeczywiście moje oczekiwania względem tego jak i innych filmów są zbyt durze

ocenił(a) film na 10
larsvontrier

Twoje oczekiwania? Dzieciaku, żal mi Ciebie, nie baw się już w dorosłych. Sprawdź lepiej jak się pisze Twoje "durze". Nie wpuszczajcie tu smarkaczy bo mi już niedobrze od tych wszystkich bzdur...

ocenił(a) film na 4
tonyh_2

Jasne... jak sie wam nie podoba to nie ogladajcie. A nie wpadles na to ze wielu fanow Aliena i Predatora na calym swiecie poszlo do kina z nadzieja na kolejny dobry film z ktoryms z ich ulubionych potworow i zobaczylo gniota? Nadzieja byla tym wieksza ze dlugo trzeba bylo czekac na taki film. Ostatnia czesc Obcego powstala 8 lat temu a Predator 2 jeszcze dawniej. A tu takie rozczarowanie... Nie zebym spodziewal sie rewelacji, ale ten film byl ponizej wszelkiej krytyki. Z samym komiksem ma akurat niewiele wspolnego - komiks byl niezly.