Tych reklam nie da się przeżyć! Zwłaszcza jak puszczają mega hity to po 2o minutach filmu, włączają drugie tyle reklam.
Każda, nawet najlepsza akcja traci przez to swoje napięcie.
Polsat jest do bani, tracą przez to widzów.
Ile razy zdarzyło mi się zasnąć na reklamach? Mnóstwo;/
jak są reklamy zazwyczaj przełączam kanał i nie wracam do polsatu , albo odchodzę od TV. ale jak jest jakiś film który chcę obejrzeć muszę przeczekać te 10-15min (15 min to najdłuższa przerwa w polsacie, w trakcie filmu)
Mnie najbardziej denerwuja te male reklamy w czasie filmu na dole ekranu zabijajac klimat i zaslaniajac kawalek obrazu.
lays19_91 - nigdy, bo nie potrafie zanac przy wlaczonym tv.
kakao007 - sa dluzsze, np. miedzy 24 a 1 jest reklama telesklepu ktora trwa ponad 25min i to w przerwie filmu a nie np. po filmie. Ja juz tak mialem czekalem 25min na 2 zdania dialogowe i napisy :D
jak w soboty po 23:00 elciala seria obcego to reklamy trwaly 30minut... zasypialem przy akzdym filmie po drugiej reklamie... od tej pory nei ogladam polsatu. jak cos leci w tv fajnego, co dawno nei widzialem, to wole sciagnac i boejrzec z napisami niz sie meczyc z reklamami...
Ma to swoje plusy. Podczas pierwszej serii reklam zrobiłem serię brzuszków, podczas drugiej zdążyłem się wykąpać. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, trzeba tylko odpowiednio zagospodarować czas:).
To fakt że między czasie można zrobić sobie papu, herbatę lub pójść z psem, ale jednak nie cała godzina przeznaczona na reklamy to już przesada. Kiedyś to TVN miał najdłuższe reklamy, od jakiegoś czasu Polsat mu wtóruje...