Witam. Jestem nowym usrem. Od 1 wrzesnia bedziemy prowadzili sprzedaz postaci i figurek z filmu AVP. Sa one bardzo realistycznie oddane www.aliensgroup.pl
Mam nadziej ze tym razem film okaze sie dobry bo figurki jakie mamy sa naprawde super.
Kiedyś kupowałam figurki obcych-mam Alien Pumę i Mantisa, bo innych nie było... (tylko jakiś trzeci z kolcami,ale też mało gdzie...); te figurki to tylko strata pieniędzy, jak co drugi polski rodzic powie, więc pewnie dlatego nie było ich więcej([nie]sprzedarz???). Mam nadzieję,że los tych będzie inny a moje zapasy pieniężne nie zamienią się w czarną dziurę ;)
Mój kumpel już od dawna kupuje w tej firmie figurki z StarWarsów, Aliena i Predatora. Wszystkie są zajebiste...
ja jestem szczesliwym posiadaczem PREDATORA z dwojki. tego bez maski, z wloocznia. jest zajebisty! :D
cześć jestem ze Szczytna i chciałbym gdzieś dorwać figurki obcych lub predatora proszę daj mi jakieś namiary jak je załatwić tz. przez internet lub sklepy. Mój adres 12-100 Szczytno ul. Barczewskiego 1/1 woj. warm-maz. pozdrawiam i z góry bardzo dziękuje
cześć jestem ze Szczytna i chciałbym gdzieś dorwać figurki obcych lub predatora proszę daj mi jakieś namiary jak je załatwić tz. przez internet lub sklepy. Mój adres 12-100 Szczytno ul. Barczewskiego 1/1 woj. warm-maz. pozdrawiam i z góry bardzo dziękuje nr tel 089-6248464 lub o604404462 - Łukasz Napiórkowski
cześć jestem ze Szczytna i chciałbym gdzieś dorwać figurki obcych lub predatora proszę daj mi jakieś namiary jak je załatwić tz. przez internet lub sklepy. Mój adres 12-100 Szczytno ul. Barczewskiego 1/1 woj. warm-maz. pozdrawiam i z góry bardzo dziękuje nr tel 089-6248464 lub o604404462 - Łukasz Napiórkowski
cześc jestem zainteresowany waszą ofertą na temat sprzedaży figurek. Mam jednak pytanie ile mniej więcej będą one kosztowały? I czy będe mógł się o nich coś dowiedzieć. Z góry dziękuje i pozdrawiam