Obcy kontra Predator

AVP: Alien vs. Predator
2004
6,0 83 tys. ocen
6,0 10 1 83391
4,1 27 krytyków
Obcy kontra Predator
powrót do forum filmu Obcy kontra Predator

Film dobry napewno lepszy od AvP2 polecam 8/10

ocenił(a) film na 9
yoqu

Jestem fanem pierwszych dwóch Predatorów i czterech Alienów. Fanem tego filmu może nie jestem ale film jest naprawde niezły.
ps. Fakt,sporo lepszy od AvP2

ocenił(a) film na 9
sepultura_fan

Może nie rewelacja, ale kawał niezłego filmu 8/10

ocenił(a) film na 5
yoqu

Jestem fanem zarówno Predatora jak i Obcego... jak i gry AVP (bo od tego zacząłem, co dziwne).
Więc tak lubię części Alien'a - 1, 2 i 3. Predatora - 1 i 2.
Sam AVP (film) nie jest taki zły, można byłoby opuścić jednak sporą część pierwszej połowy filmu, która mimo iż jest konieczna, bo wprowadza nas do opowieści, to jest stanowczo za długa. Trochę mnie wkurza, że Predator i Obcy wyszli na takie kaleki w tym filmie. Także motyw przymierza Człowieka i Predatora jakoś mi nie pasuje. Poza tymi dość poważnymi zarzutami to nie mam jakiś specjalnych zarzutów. Poza pierwszą połową, film oglądało mi się dość przyjemnie... czekając na AVP2 spodziewałem się czegoś co najmniej na tym poziomie... niestety bardzo się rozczarowałem, gdyż AVPR pamiętam tylko z sieczki, lejącej się wszędzie krwi i kupy scen, które są co najmniej przesadzone... zwłaszcza absurdalną sceną była dla mnie scena z kobietą w szpitalu i Obcym, który złożył jaja.
AVP - 7/10 (Dobry)
AVP2(AVPR) - 1/10 (Nieporozumienie!)

ocenił(a) film na 2
Link

uwielbiam gre, kocham filmy z Obcym, lubie filmy z Predatorem, ale jak obejrzalem AvP film to pomyslalem "niewykorzystany potencjal" i "ale gowno, ja pi#$#@le"

ocenił(a) film na 2
Satch

wlasciwie to kocham tylko Aliena 1 a Aliena 2 lubie, reszty z Alienow nie :P

ocenił(a) film na 7
yoqu

,,Obcy kontra Predator'' w nim była największa rozpierducha według mnie a poprzednie części też są dobre. Uwielbiam ,,Obcy''.

ocenił(a) film na 8
yoqu

Ten film to naprawdę dobra robota,a dwójka fakt,nie najlepsza.