a tak naprawde film jest po prostu sredni, efekty super zreszta tego mozna sie bylo spodziewac scenariusz niedopracowany i smiem twierdzic ze chyba gdzies starano sie zaoszczedzic dlatego niektore rzeczy szwankuja. Czyzby Fox nie mial juz kasy na jedna ze swoich sztandarowych produkcji ? no i rezyser hmm mam mieszane uczucia w smietance poprzednich osbistosci siedzacych za obiektywem wyglada dosc blado, no ale to moze byc tylko moje odczucie. Ja ogladalem film z totalnego zaskoczenia :) szukajac podajze dodatku do gry komputerowej patrze i wow. :) nie mowiac juz o radosci gdy pare godzin pozniej moglem juz go sobie film zapuscic w domowym zaciszu :). I teraz wrazenia szczerze mowiac w zalewie tandety jakim okrasza nas ostatnio rynek filmowy ani to film zly ani dobry zdecydowane niedociagniecia zauwazone juz przez innych ale w porownaniu z produkcjami ostatnich miesiecy moze sie jednak pochwalic klimacikiem, choc oczywista mozna zarzucic ze zeruje na popularnosci :P. Ja jestem fanem wiec patrze na film przez rozowe okulary jakby jednak nie bylo niezle kino akcji z dobrymi efektami na pewno warto obejzec chociazby zeby poznac jeszcze jeden kawalek historii :)