Spodziewalem sie strasznej porazki (cos jak nowy Punisher - MEG SHIT!!! )
ale film jest wspanialy =]
W niczym nie ustepuje serii alien czy predator a navet przewyzsza niektore czesci.. Duzo zielonej krwi, szybkie zgony z nienacka, charakterytyczne mrucznie predatorow i wszechobecny slinotok alienow czyli prawdziva uczta dla fanow gatunku :)
Goraco polecam =]
nie nazwał bym Punishera mega shitem... przynajmniej nie ocieka forsą jak inne filmy spod znaku Marvela. No ale no i punisherze tu mówimy, co do AVP już sie wypowiedzialem...
AVP
Zapasy Predatora i Obcego,
Predator łapie Obcego za ogon i wywija nim młynki,
raz ostrza Predatorów się rozpuszczają innym razem nie,
Predator robi tarcze z głowy Obcego, włucznie z ogona i daje je Lex.
Tylko żeby Predator 3 nie był podobny do filmu Obcy kontra Predator.
Już wole nowego Punishera, Bladea, Wolverina i Riddica
niż film Obcy kontra Predator w wykonaniu Paula Andersona.
Człowieku czy tywiesz co ty piszerz?!!! przecicierzten film się w ogóle kupy nie trzyma. scenariusz chyba napisaly niedorozwinięte szympansy!!! a do serii Alien vs Predator rzadna miara nie można do tego kału porównać. jeżeli uważasz że ta szmira jest taka super to chyba nie czytales zadnego komiksu o tej wojnie lub wypadłeś z kołyki na głowę i tak ci zostało.
rzeczywiście genialny film. wszystko w porzo oprócz pryjazni facetki z predatorem. co to w ogóle ma być?
Mi się film podobał. Komiksów nie czytałem, więc nie będę porównywał. Nie rozumiem ludzi co uważają film za syf. Może się Wam nie podobać taka konwencja przedstawienia obu stworów, ale żeby od razu od syfów wyzywać. Przynajmniej powinien się Wam podobać bardziej od najsłabszego Obcego 4.
Obcy 4 to zdecydowanie nizszy poziom niz Obcy 1-3 ale Alien vs Predator jest juz totalnym dnem i nawet czwarta czesc Obcego uwazam za znacznie lepsza.
W AvP wystepuje wogule jakaś inna rasa ja się do niej nie przyznaje.
jakas taka ociążała jest ta rasa i wogule widzenie( czego oni uzywali ) a co do topienia się ostrzy, prawda topią się tylko wtedy gdy się o nie niedba ( oni niedbali więć tymbardziej się do nich nie przyznaję)
Co do obcego .... no nie wiem, zabiłem tylko dwa i było nawet lekko więc te 1 na 1 i Predator przegrywa to jakas bujda ale scenka na szczycie piramidy jest blizsza prawdy.
Przyjazń????????????? Szanujemy innych łowców ale przyjazn z nimi i to jeszcze innej rasy ???