Ci co piszą, ze Alien Vs Predator jest lepszy od reszty klasycznych Alienów są upośledzeni umysłowo. Ten film to żenada, zero klimatu, bajka z dupy, nie ma w nim nic z moich ukochanych Alienów. Kompletny syf dla dzieci. Rozczarowanie roku. Podobac sie może 12 latkom, to tAk, ale Alien Vs Predator to ścierwo i profanacja Aliena i Predatora oryginalnych.
Dobrze piszesz, Człecze. Ten film może się podobać tylk gówniarzom, a nie fanom serii AvP. Ja także się zawiodłem na kompletny brak klimatu, ociężąłych, głupich Predatorach i innych badziewiach, które nijak nie pasują do Łowców. W przeciwieństwie do Ciebie ja jestem fanem serii Predator i to był wielki policzek dla mnie i innych mnie podobnym. Nie rozumiem jak można pisać, że film jest świetny, skoro to totalna katastrofa gatunku? To coś takiego jak pierwsza część Gwiezdnych Wojen - baja dla dzieci i z myślą o dzieciach. Najbardziej mnie zasmuca, że na mojej stronie internetowej (www.the-predator.prv.pl) podałem ankietę i przeważająca ilość odwiedzających opisuje ten film jako coś świetnego i wspaniałego. Jak przebije stare klasyki to ja idę popełnić samobójstwo. Bo czy na świecie zabrakło gustu i rozumu?
"Mroczne Widmo" lubię, ale nie o tym tu mowa. Ogólnie się z Tobą zgadzam, bardzo lubię obie części "Predatora", "Obcego" już zdecydowanie mniej, a to, co tu zrobili to tragedia. Film był nudny, z Predatorów zrobili nie wiadomo co. Niewiele już pamiętam, bo spory czas temu oglądałam i więcej nie planuję. Ogólnie, z dobrym pomysłem mógł powstać fajny film, ale pomysłu zabrakło.
Tylko, czy istnieje jakaś seria AvP, czy Ci się pomyliło? A poza tym, dlaczego piszesz, że film może się podobać tylko "gówniarzom"? Każdy kiedyś był "gówniarzem", nie ma co dzieci obrażać.
Film całkowita klapa połowa filmu to gadanie a reszta to zapasy sumo film tak nudny że raz oglądniety wystarczy do końca życia
Z opinią że ten film to kompletny syf nie zgodzę się do końca.Prawdą jest że ten film ma wiele niedociągnięć i z klimatem daleko mu do klasycznych Alienów. Mimo wszystko sądze, że ten film warto obejrzeć kiedy ma się ochotę na typowy amerykański film, w którym postawiono na efekty, które są całkiem niezłe. Ludzie mają różne gusta i nie należy zaraz po nich jechać jak pomyslą inaczej !
ta.....albo mi sie zdaje albo ci co myślą że avp rządzi to debile..... to szajs dla dzieci i to takich z dałnem....szkoda mówić....sam mam 15 lat ale na alienach i predatorach sie wychowałem więc dla mnie to gniot najbliższego millenium. dzieki za głos. Fani oryginalnych Alien'ów i Predator'ów łączcie się!
Raz gadałem ze swoim kumplem o Alienach (a dokładnie o AvP). Powiedziałem, że klasyczne Alieny są o Wiele (z wielkiego W) od AvP, a on na to: "Nieee... AvP jest lepszy, fajne walki i efekty są"... Zaznaczę jeszcze, że on, tak jak ja, ma 14 lat. Ludzie... Trzymajcie mnie...