Obcy kontra Predator

AVP: Alien vs. Predator
2004
6,0 83 tys. ocen
6,0 10 1 83392
4,1 27 krytyków
Obcy kontra Predator
powrót do forum filmu Obcy kontra Predator

Nie no człowiek sprzymierzający sie z predatorem, kto wymyślił taki absurd, i wogóle kilku obcych wykosiło grupe predatorów jakby to była wycieczka przedszkolaków , przeciez chyba każdy fan serii gier filmów itd o predatorze wie że predatory to rasa wojowników, dla których celem w życiu jest zwycięstwo lub smierc w boju, i jeden predator z łatwością wykosiłby stado obcych których głownym atutem nie jest technika i umiejętności (jak u predzia) lecz ich ilość. Nakże nie miałbym nic przeciwko gdyby to było np 50-100 obcych na kilku predatorów a nie tak jak w tym filmie.Jedyny atut to to że ktoś wkońcu zdecydował sie podjąć temat walki tych dwóch ras, szkoda tylko ze twórcy tak zmarnowali okazje. Tyle w temacie.

użytkownik usunięty
starkulig

"Nie no człowiek sprzymierzający sie z predatorem, kto wymyślił taki absurd"

wymyślili to autorzy najlepszego komiksu z obcym i predatorem jaki kiedykolwiek powstał, na podstawie którego mozna było zrobić film lepszy od Aliens Camerona. Niestety ktoś uznał, że nie warto i zamiast go zekranizować wzięli z niego tylko kilka motywów, które pokazali w kaleki sposób i wyszło co wyszło.

ocenił(a) film na 6

No nie wiem, nie czytałem komiksu także nie wiem jak jego twórcy(a) wyjaśnili ten dziwny sojusz,jakiś sensowny powód dla którego połączyli siły, bo ten w filmie jakoś do mnie nie przemawia

użytkownik usunięty
starkulig

Powód był całkiem sensowny, nie będę tu opowiadał bo już to robiłem wiele razy, radzę się rozejrzeć za tym rewelacyjnym komiksem i samemu się przekonać.

ocenił(a) film na 2
starkulig

Kto to wymyslil? Kolejny debil zaraz po tym co wymyslil, zeby robic film z mieszaniem Obcego i Predatora... :/

ocenił(a) film na 3
moh

jesteś palantem i dobrze o tym wiesz

ocenił(a) film na 2
kadim21

Jakies argumenty, cokolwiek czy kolejne dziecko internetu "jestes gupi!"?

ocenił(a) film na 8
moh

Jakieś argumenty, cokolwiek czeu debilny jest pomysł mieszania Obcego z Predatorem, czy kolejne dziecko internetu "ten film jest głupi ... czemu ?? bo tak"??

ocenił(a) film na 2
radosz0

"Jakieś argumenty, cokolwiek czeu debilny jest pomysł mieszania Obcego z Predatorem, czy kolejne dziecko internetu "ten film jest głupi ... czemu ?? bo tak"??"

Argumenty już padały, młotku.

Po prostu nikomu się nie chce pisać tego samego za każdym razem, kiedy zjawi się taki oszołom, jak ty, który obejrzy kupę łajna i próbuje wszystkim wmawiać, jaki to dobry film.