Obcy kontra Predator

AVP: Alien vs. Predator
2004
6,0 83 tys. ocen
6,0 10 1 83392
4,1 27 krytyków
Obcy kontra Predator
powrót do forum filmu Obcy kontra Predator

Widzialem ten film i powiem wam ze jest GENIALNY!!!!!!!!! naprawde mi sie cudownie podobal ale nie polecam go ogladac w domu tak jak ja bo bedziecie mocno zalowac:( ja teraz zaluje!!

P.s a tak apropo ten Treiler w necei A vs P Fight ma bardzo zaskakujace zakonczenie :) :D

Film jest Cudooowny!!!

ocenił(a) film na 10
djrexxx

Ja tam sie nie mogłe powstrzymać. Do kina i tak pójdę. A co do filmu - jak zwykle zmieniłbym trochę a ogląda się zajebiście. Super klima, zajebista akcja. A królowka na końcu - miodzio!

djrexxx

poieram ! tetz widzialem kinowke i musze przyznac ze spodziewalem sie ze to bedzie taka komiksowa kaszana jak spiderman albo hellboy ale sie mile rozczarowalem :D Ma film klimacik ... poprostu warto ogladnac :)

djrexxx

popieram ! tez widzialem kinowke i musze przyznac ze spodziewalem sie ze to bedzie taka komiksowa kaszana jak spiderman albo hellboy ale sie mile rozczarowalem :D Ma film klimacik ... poprostu warto ogladnac :)

użytkownik usunięty
djrexxx

ALIEN.VS.PREDATOR.SCREENER.SVCD-TCF
jaki kodek jest potrzebny bo nie mam obrazu ani dźwięku ?

użytkownik usunięty

czesc.mam pytanie sciagnolem te sama wersje aliena i nie moge go odapalic.sciagnolem wszystkie kodeki i nic.czy moze ty znalazles na to jakis sposob.pozdrawiam.moj adres to poturalskirobert@wp.pl