Ten film to porazka. To zniewaga dla fanów obu serii i prawdziwa profanacja. Ilośc bzdur przewyższa ilośc minut którą ten film trwa (a jest za krotki). Bullshit bullshita bullshitem pogania. królowa obcych usiłuje zamordować swoje jedyne pozostałe przy życiu dziecko, Predatorzy to idioci, ktiorzy mim tego że potrafią obejrzeć wnętrze ciała wniesli na swój statek zaimplantowanego towarzysza. Do tego z poprzednich filmów wynikalo że predatorzy polują tam gdzie jest ciepło. Na antarktydzie raczej nie jest. bzdury możnaby wyliczać i wyliczac ale mi się nie chce. Ten film nei powinienbył nigdy powstać...
Dobrze to ująłeś, choć nader oględnie. ZNIEWAGA to najłagodniejsze okreslenie jakie mi tutaj przychodzi do głowy.
to "dzieł" dal petnastolatków" nie powinno powstać W TEJ POSTACI. ach gdyby tak paru facetów z kasą i jajami zrobiło ten film jak trza, ostro, z pasją, z GORE najlepiej wzorując się na pierwszym komiksie "AvP"....
Podobno wycieli najlepsze sceny zeby film byl PG 13, w specjalnej edycji właśnie one są ale w Polsce narazie jej nie ma. Słyszałem, że te wycięte sceny upodabniają film do Obcego3.
Taaa pełno tam szczegółów, które nie daja ogladnąć spokojnie film :/ Np. Okres inkubacji obcego trwa parenaście godzin zanim przejdzie z embrionu do dorosłej formy... Tymczasem w filmie zajmuje im niespełna 30 min :D Albo krolowa obcych zamrożona ?! Rasa Xenomorfów jest najwyrzymalszą rasa we wszechświecie :/ Np. Obcy ósmy pasażer nostromo, zwykły truteń żył i porószał się w przestrzeni kosmicznej :/ Mam nadzieje, że AvP II będzie chociaż wierniejsze obu filmom :/ Z predatorów zrobili "amatorów", którzy przyjechali sobie postrzelać, a obcych pozbawili inteligencji... np. jak filmie Aliens :) Pozdrawiam :)