uwazam że z alienami to jedynie Arni by sobie bez problemów dał rade.
Rozumiecie to jest gość który nadaje temu filmowi charakterystyczny klimat oparty na twardym żołnierzu.Ten gość dał by sobie rade z całą gromadą Alienów wykorzystując zdolności z filmów "Commando","Predator 1","Terminator"cz.1,2, Jego atuty:
-doświadczenie
-doskonałe warunki fizyczne
-bez skrópółów,bezpardonowość,niena ganna taktyka żołnierza zdanego na własne siły
-potrafi wygrywać w każdym klimacie
-mógłby grać szefa ochrony wynajętego przez Weylanda
Po prostu bez ściemy ludzie,ten koleś potrafi zaskakiwać w każdym filmie w roli twardego człowieka.
Jeśli ktoś napisze że Predatorzy byli silniejsi to niech weźmi pod uwagę że owsze ci łowcy są lepsi fizycznie i w grupie ,ale zdobyte przez Arnolda doświadczenie przesądza w finałowej rozgrywce .
a ja lubie take zakrecone posty - podoba mi sie :) Arniego lubie ale bez przesady... jednak cos w tym jest jesli chodzi o alieny :) Szkoda,ze nie bylo nigdy tego typu filmu "Arni kontra Alen" :D
ale pierdolenie :D
"arni zdobyl doswiadczenie w innych filmach wiec pokona obcego"
:DD
dawno takich glupot nie czytalem :D
Arni to jest teraz chlopcze politykiem i nie bawi sie w granie w filach
Swietny tekst z tym Arnim. Popieram w 100%. Ja bym jescze zrobił konkurs pt "i ty możesz zostać łowcą" A w jury:
Arni,Stallone,Ripley i Wojewódzki żeby wybrali specjalną grupe do walki z obcymi.
A dowódcami byliby polscy politycy.
I byłby super hit i git.
Jurek
co do predatora to wygrał przez przypadek bo poznał słabą strone predatora,a co do terminatora to owszem był nawet komiks aliens vs predator vs terminator, gdzie skynet robi miesznke terminatora i aliena ( w grze alien vs predator to jest fajnie przedstawione )
o co Ci chodzi stary. Każdy ma swojego pierdolca.
Zajebisty tekst o tym Arnim, poprostu brak mi słów
pozdro
To jest tak:
Arni uporał się z predatorem i miałby jeszcze walczyć z obcym? Porównajmy to do Ripley jak walczy nie z obcymi tylko z predatorem!
Pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu do zdrowia ;) ;) ;)
a tak naprawde to rewelacyjny tekst:) :) :) :) :) :) :) :) Niezle sie ubawilem czytajac te parametry... :) i pomyslec, ze maja takiego wyszkolonego gubernatora.... :) :) :)