Obcy kontra Predator

AVP: Alien vs. Predator
2004
6,0 83 tys. ocen
6,0 10 1 83392
4,1 27 krytyków
Obcy kontra Predator
powrót do forum filmu Obcy kontra Predator

do "CRB"

użytkownik usunięty

nie rozumiem cie. AVP2 jeszcze nie ujrzał światła dziennego, a już oceniasz go jako 10/10. Czy ty dobrze się czujesz? zrób coś ze sobą, do psychologa!

ocenił(a) film na 10

Co Cię to obchodzi? Tak Cię to razi? Może właśnie Ty potrzebujesz porady psychologa. Pomyślałeś nad tym? Osoba która ciągle się czepia bo nie jest tak jak by chciał, w pełni klasyfikuje się do poradni.

Przemyśl to i zastanów się nad sobą.

użytkownik usunięty
Lord_10

kolega "crb" to bez wątpienia jedyny fan "AVP" w tym "układzie słonecznym", bo wszyscy pozostali są fanami osobnych serii "Obcego" i "Predatora". Nierozumiem cie, niby uważasz się za prawdziwego fana, a łykasz każde śmieci z etykietą Alien/Predator. Powiedz mi, czy gdyby w "Kubusiu Puchatku"(:)) ktoś umieścił (ale z marnym skutkiem) Xenomorpha to też byś zachwalał wtedy ten film po niebiosa?

Widzę że bardzo lubisz się popisywać publicznie i dlatego odpisujesz innym userom takie BEZCZELNE posty.

ocenił(a) film na 10

Wydaje mi się że bardziej bezczelne jest czepianie się kogoś za to że mu się film podoba i wysyłanie go za to do psychologa.

Popisywać się? Przed kim? Na głowę upadłeś?

użytkownik usunięty
Lord_10

"czepianie się kogoś za to że mu się film podoba i wysyłanie go za to do psychologa."

tyle że to ty zawsze czepiasz się pierwszy osób, które 'AVP' krytukują i rzuczasz się na nich wmawiając im że "nie są prawdziwymi fanami", "że nieznają się na niczym"...

ocenił(a) film na 10

Nie. Próbowałem najpierw dyskutować o tym a później za to rzucano we mnie mięsem. Owszem czasami zdarzało się za szybko wybuchnąć ale tylko dlatego, że ktoś tak absurdalnie czepiał się filmu...

użytkownik usunięty
Lord_10

"Owszem czasami zdarzało się za szybko wybuchnąć ale tylko dlatego, że ktoś tak absurdalnie czepiał się filmu..."

To ty "absurdalnie" czepiasz się komentujących. Nie pozwalasz innym na przedstawianie swoich "negatywnych" opini na temat filmu.

ocenił(a) film na 10

"To ty "absurdalnie" czepiasz się komentujących. Nie pozwalasz innym na przedstawianie swoich "negatywnych" opini na temat filmu."

A Ty (Wy), robicie IDENTYCZNIE tylko na odwrót, czyli nie pozwalacie przedstawić pozytywnych opiini na temat filmu...

użytkownik usunięty
Lord_10

CRB SINGS:

Popatrz na wspaniałe efekty specjalne
Fabułę, w której nie znalazłem bullshitów
Mamy nowe wątki i świetne postacie
Zaraz z radości posikam się w gacie

Mamy ekstra scenariusz i super reżysera
Ci wszyscy ludzie to wspaniali fachowcy
Ufam im i wiem, że zrobili arcydzieło
A wasze komentarze tego nie zmienią

Jest super, Jest super, Więc o co wam chodzi
Więc o co wam chodzi? Jest Super! Jest Super!
Więc o co wam chodzi? JEST SUPER !!!

Mam dużą tolerancję na głupotę w filmach
Zaciekle bronię gniotów największych
Bo gnioty są fajne i bardzo je lubię
A każdy oceniam 10 na 10

Jest super, Jest super, Więc o co wam chodzi
Więc o co wam chodzi? Jest Super! Jest Super!
Więc o co wam chodzi? JEST SUPER !!!

ocenił(a) film na 10

Zabłysnąłeś teraz, nie ma co - kretynie...

użytkownik usunięty
Lord_10

Ach, cóż za riposta, chyba się po niej już nie pozbieram

:(

ocenił(a) film na 2

To ja też zaśpiewam :).

Crb: więc o co wam chodzi? Jest super! Jest super!

W sumie w 100% pioseneczka oddaje klapki na oczach crb oraz hermetyczność na argumenty w dyskusji. No i przekonanie, że jego opinia jest niepodważalna (które to pejoratywne zachowanie, w swojej bezczelności, przypisuje innym).

ocenił(a) film na 10
Der_SpeeDer

Bo Twój pies śpiewa to Ty też? Jezu, jak Ty się ośmieszasz...

"przekonanie, że jego opinia jest niepodważalna (które to pejoratywne zachowanie, w swojej bezczelności, przypisuje innym)." - tak najlepiej mozna zrecenzować Ciebie. Wszędzie gdzie się udzielasz nikt nie jest w stanie Cię do niczego przekonać. Jesteś ślepy - nie widzisz że to o co mnie oskarżasz sam robisz... Radzę Ci zastanowić się nad sobą.

"Crb: więc o co wam chodzi? Jest super! Jest super!" - nie ma to jak dziecinada nie?

ocenił(a) film na 2
Lord_10

Dobra rada dla CRB:

CRB masz prawo oceniać filmy które widziałeś po swojemu, a inni mają prawo się zgodzić lub nie z Twoją opinią. Ale jeśli robisz to z tytułami których nie mogłeś widzieć, to robisz z siebie forumowego idiotę. Oczywiście nic mi do tego - to Twój wybór.

To samo tyczy się z twoimi bezkrytycznymi reakcjami obronnymi na na słowa krytyki pod Twoim adresem.

ocenił(a) film na 7
YouzeQ

ja bym chcial tylo powiedziec ze pewne rzeczy sa mozliwe - wystarczy sobie zainstalowac useNexta i oplacic abonament i sciagnac super jakosci film. Nie wiem jak to bylo z dostepnoscia avp ale hitmana widzialem duzo wczesniej niz sie pojawil w naszych kinach:P

ocenił(a) film na 6
xlow

własnie dlatego xLow , musisz zrozumieć iż AvP 2 miał premierę światową 25 grudnia br. Niby skąd CRB miał go wziąść w sierpniu ? tak szybko nawet wschodnie piractwo nie działa ;)

dragodmw

witam po sylwestrowym szalenstwie starych wyjadaczy ;D nic was te swieta nie zmienily był juz ktos z was na avP reqiuiem w kinie ? Nie polecam ale jest lepsza od jedynki wg mnie .