Obcy kontra Predator

AVP: Alien vs. Predator
2004
6,0 83 tys. ocen
6,0 10 1 83391
4,1 27 krytyków
Obcy kontra Predator
powrót do forum filmu Obcy kontra Predator

ale troszkę się zawiodłam, oglądałam tylko ze względu na mojego ukochanego Predatorka :):):):), film określam jako średni

uleczka5555

Ile masz lat 12 ? Bo na tyle można wywnioskować z Twojej wypowiedzi.

Daeli

sądząc po avatarze to moze i nawet 10 :D

ocenił(a) film na 4
Terry25

Oj dajcie jej spokój,już się czepiacie.Akurat dobrze według mnie film oceniła,obejrzyjcie obcy kontra predator 2,a potem mówicie czy to jest totalny gniot bo przy tamtym ten film jest już całkiem całkiem.
Nie ważne czy ma 10 czy 12 lat,ważne,że każdy może się wypowiedzieć.A w jej wypowiedzi nie zauważyłem,jakiegoś wulagrnego słownictwa,chamstwa czy przekroczenie jakiejś granicy kultury.
Topiciki chłopaki się robi z innych absurdalnych wypowiedzi,ale z nie z takiej,bez przesady. :)
Uleczka-powiem tak,na film praktycznie każdy fan obcego i predatora czekał z zapartym tchem,ale jak sama widzisz większość się strasznie zawiodła,pomysł świetny,ale wykonanie co najmniej złe.Tak samo jak ty oceniam film jako tako,bo mam sentyment do predatora,w szczególności do Obcego,no jak dla mnie to film zasługuję na jakieś 5/10.Raczej nie ma potrzeby argumentować takiej oceny.
Jeżeli nie obejrzałaś Sagi obcego i dwóch części predatora to osobiście bardzo Ci polecam,na pewno się nie zawiedziesz ^^