Obcy kontra Predator

AVP: Alien vs. Predator
2004
6,0 83 tys. ocen
6,0 10 1 83391
4,1 27 krytyków
Obcy kontra Predator
powrót do forum filmu Obcy kontra Predator

Który z nich jest Alienem a który Predatorem??

ania_10

Obcy to Alien, a Predator to... Predator! ?? :D
od razu widac ze poliglota...

emtec

chodzi mi o to czy ten smok to Alien czy tamtenz dziwna buzia.

użytkownik usunięty
ania_10

Jeju, kobieto nie wiesz który to obcy a ktory predator??????????! <lol>
mysle ze robisz sobie jaja ale jak nie
to:
Obcy jest tym jak nazwalas " smokiem" a predator "dziwna buzia" <lol>

obcy to ten taki co jest z leweju gory na plakacie i sie slini :D a predator z tymi pazurami :D

ocenił(a) film na 2
ania_10

Upraszam założycielkę tematu o wybaczenie, ale to pytanie jest po prostu żenadą roku.

Der_SpeeDer

no cóż ,dla mnie telewizja nie jest całym życiem ,a ten film obejrzałam tylko ze względu na Raula Bove w obsadzie -.-

ocenił(a) film na 2
ania_10

"no cóż ,dla mnie telewizja nie jest całym życiem"

Możliwe, ale są pewne fakty, które się po prostu wie, bo dotyczą spraw czy postaci powszechnie znanych.

Bo to w tym momencie odrobinę tak, jakby strzelić gafę z pytaniem, czy Kopernik miał na imię Mikołaj czy Mateusz, po czym tłumaczyć się, że historia to nie jest najulubieńszy przedmiot...

Der_SpeeDer

Kopernik to zupelnie co innego -.-

A ten film nie jest az taki znany.

ocenił(a) film na 2
ania_10

"A ten film nie jest az taki znany"

Samo oszukiwanie siebie.

Bo innych tym nie oszukasz...

Der_SpeeDer

uh nie wiem co wy ode mnie chcecie X_x. Jak nie ogladalam filmu to jestem z innej galaktyki. Chyba was pogielo.

ocenił(a) film na 2
ania_10

Wiesz... nawet jeśli się nie oglądało, to zasłyszeć się powinno.

Tak samo jak powinno się mniej więcej kojarzyć tytuł Star Wars i miecze świetlne.

Bo to po prostu POWSZECHNIE ZNANE filmowe fakty.

Der_SpeeDer

Jesteś debilem. Schematycznie myślącym człowieczkiem. Każdy ma prawo nie widzieć nic o "predatorze". Każdy ma prawo mieć w dupie czy Kopernik nazywał się Mikołaj. "Powinno się"? "powinno się mniej więcej kojarzyć tytuł Star Wars i miecze świetlne"? O ja pierdole.

ocenił(a) film na 2
laq

Ooo, widzę że mam fana.

"Jesteś debilem. Schematycznie myślącym człowieczkiem"

Podchodzę na ulicy do przypadkowej osoby i mówię "Ty debilu, jesteś żałosnym ch*jem z małym mózgiem i IQ około pięciu dych". Sensowne? Widać dla tego sfiksowanego lagusia tak...

ania_10

Ty chyba jesteś z innej galaktyki????Tylko mi nie pisz ze nie widziałaś filmu Obcy lub Predator???

scully1981

Widzialam tylka ta czesc .

użytkownik usunięty
ania_10

ok,ok nie doczepiajcie sie tak do niej widocznie dziewczyna nie oglada ARCYDZIEŁ science-fiction....

Jesli obejrzalas TYLKO ta czesc to w sumie nic nie obejrzalas ;p

To wogole nie jest czeasc serii to jest tylko.... dodatek zrobiony wylacznie dla kasy , a nie po to by przyciągnąć widza do ekranu.

Mówię Ci obejrzyj serię Aliena to wtedy zobaczysz dopiero super filmy.

Obcy to to czarne stworzenie z lewej strony, a predator to ten stwor z "maską i szponem" po prawej stronie. :)
Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 8

Noo cóż rzeczywiście dziwne pytanie Obcy to jeden z najbardziej znanych filmów S-Fi na świecie, zalicz sie go do arcydzieł kina więc nie można powiedzieć o nim, że film wcale nie jest aż tak znany bo jest, jeśli dobrze pamiętam dostał on nawet kilka Oscarów. Mam nadzieje Aniu, że od tej pory będziesz już wiedziała który to Obcy a który to Predator.

ocenił(a) film na 7
ania_10

hehe.
Teoretycznie Alien to Alien a Predator to Predator.
Tylko że Alien jest Predatorem absolutnym a Predator to absolutny Alien.
Ale makakofonia.
Pozdr.

ocenił(a) film na 6
ania_10

Alienem jest ksenomorf, zaś Predatorem ten drugi, no proste, nie? ^^
(Widzę, że już dostałaś odpowiedź, a więc tylko chciałem trochę pobłaznować. Mogłaś natomiast dużo prościej sprawdzić filmy powiązane, z których pochodzą te postaci.)