Jeju, kobieto nie wiesz który to obcy a ktory predator??????????! <lol>
mysle ze robisz sobie jaja ale jak nie
to:
Obcy jest tym jak nazwalas " smokiem" a predator "dziwna buzia" <lol>
Upraszam założycielkę tematu o wybaczenie, ale to pytanie jest po prostu żenadą roku.
no cóż ,dla mnie telewizja nie jest całym życiem ,a ten film obejrzałam tylko ze względu na Raula Bove w obsadzie -.-
"no cóż ,dla mnie telewizja nie jest całym życiem"
Możliwe, ale są pewne fakty, które się po prostu wie, bo dotyczą spraw czy postaci powszechnie znanych.
Bo to w tym momencie odrobinę tak, jakby strzelić gafę z pytaniem, czy Kopernik miał na imię Mikołaj czy Mateusz, po czym tłumaczyć się, że historia to nie jest najulubieńszy przedmiot...
"A ten film nie jest az taki znany"
Samo oszukiwanie siebie.
Bo innych tym nie oszukasz...
uh nie wiem co wy ode mnie chcecie X_x. Jak nie ogladalam filmu to jestem z innej galaktyki. Chyba was pogielo.
Wiesz... nawet jeśli się nie oglądało, to zasłyszeć się powinno.
Tak samo jak powinno się mniej więcej kojarzyć tytuł Star Wars i miecze świetlne.
Bo to po prostu POWSZECHNIE ZNANE filmowe fakty.
Jesteś debilem. Schematycznie myślącym człowieczkiem. Każdy ma prawo nie widzieć nic o "predatorze". Każdy ma prawo mieć w dupie czy Kopernik nazywał się Mikołaj. "Powinno się"? "powinno się mniej więcej kojarzyć tytuł Star Wars i miecze świetlne"? O ja pierdole.
Ooo, widzę że mam fana.
"Jesteś debilem. Schematycznie myślącym człowieczkiem"
Podchodzę na ulicy do przypadkowej osoby i mówię "Ty debilu, jesteś żałosnym ch*jem z małym mózgiem i IQ około pięciu dych". Sensowne? Widać dla tego sfiksowanego lagusia tak...
ok,ok nie doczepiajcie sie tak do niej widocznie dziewczyna nie oglada ARCYDZIEŁ science-fiction....
Jesli obejrzalas TYLKO ta czesc to w sumie nic nie obejrzalas ;p
To wogole nie jest czeasc serii to jest tylko.... dodatek zrobiony wylacznie dla kasy , a nie po to by przyciągnąć widza do ekranu.
Mówię Ci obejrzyj serię Aliena to wtedy zobaczysz dopiero super filmy.
Obcy to to czarne stworzenie z lewej strony, a predator to ten stwor z "maską i szponem" po prawej stronie. :)
Pozdrawiam!
Noo cóż rzeczywiście dziwne pytanie Obcy to jeden z najbardziej znanych filmów S-Fi na świecie, zalicz sie go do arcydzieł kina więc nie można powiedzieć o nim, że film wcale nie jest aż tak znany bo jest, jeśli dobrze pamiętam dostał on nawet kilka Oscarów. Mam nadzieje Aniu, że od tej pory będziesz już wiedziała który to Obcy a który to Predator.
hehe.
Teoretycznie Alien to Alien a Predator to Predator.
Tylko że Alien jest Predatorem absolutnym a Predator to absolutny Alien.
Ale makakofonia.
Pozdr.