Obcy kontra Predator

AVP: Alien vs. Predator
2004
6,0 83 tys. ocen
6,0 10 1 83391
4,1 27 krytyków
Obcy kontra Predator
powrót do forum filmu Obcy kontra Predator

Niestety film zawodzi na calej lini prozno szukac tu dobrego kina s-f ani tym bardziej elementow horroru a koncowka filmu to katastrofa.Obejrzec mozna ale lepiej chyba odswiezyc sobie stare filmy z obcym i predatorem zanim serie te polaczono.

ocenił(a) film na 2
sincity

a Ziemia jest okrągła :-)

A za klasyję uważam:
-Obcy
-Obcy 2
-Predator

Obcy 3 i Predator 2 są jeszcze strawne, Obcy 4 to niepotrzebny skok na kasę a AVP... o filmie dla dzieci nie warto dyskutować

użytkownik usunięty
YouzeQ

AVP 1 jest jak najbardziej strawny... szczególnie gdy komuś podobała się gra komputerowa... Dla mnie 7/10, między innymi za Predaliena :-P

ocenił(a) film na 10
sincity

AvP to dobry film ponieważ pokazuje walkę Alienów i Predatorów i to mi się bardzo podoba

ocenił(a) film na 2
sincity

Właśnie - jedynym atutem filmu jest pomysł połączenia Obcego, Predatora i Człowieka w tym samym miesjcu... Mógł to być zarąbisty survival a wyszło bagno. Im dłużej trwał film tym szybciej chciałem opuścić kino. Nudny, dziecinny z idiotycznym zakończeniem. NIE POLECAM!

Każda część Obcego (nawet 4) czy Predatora miążdży ten gniot.

sincity

To powinno być w kategorii "komedia" czy "parodia", bo taki kicz to tylko w ten sposób można ocenić na wyżej niż "1".

ocenił(a) film na 3
nologo84

Eeeeee tam, tu przesadziłeś.
Co do tematu to bardzo się cieszyłem że będzie walka dwóch tytanów. Wkońcu oglądnąłem film, nie jest zły. Tylko oczywiście, zrobione z myślą o 12-latkach :/ I to mnie wkurzyło. Film, który mógł nie kiedy zasługiwać na 18+ teraz zasługuje max 12+... Nie ogląda się tego źle, tylko tak jak mówie jest mi żal tego :/ Na samej okładce widać niedopracowanie. Bo o ile wiem to Predator ostrza wysuwa z prawej ręki a lewa mu służy m.in. do złapania rywala w siatkę...