Niestety film zawodzi na calej lini prozno szukac tu dobrego kina s-f ani tym bardziej elementow horroru a koncowka filmu to katastrofa.Obejrzec mozna ale lepiej chyba odswiezyc sobie stare filmy z obcym i predatorem zanim serie te polaczono.
a Ziemia jest okrągła :-)
A za klasyję uważam:
-Obcy
-Obcy 2
-Predator
Obcy 3 i Predator 2 są jeszcze strawne, Obcy 4 to niepotrzebny skok na kasę a AVP... o filmie dla dzieci nie warto dyskutować
AVP 1 jest jak najbardziej strawny... szczególnie gdy komuś podobała się gra komputerowa... Dla mnie 7/10, między innymi za Predaliena :-P
AvP to dobry film ponieważ pokazuje walkę Alienów i Predatorów i to mi się bardzo podoba
Właśnie - jedynym atutem filmu jest pomysł połączenia Obcego, Predatora i Człowieka w tym samym miesjcu... Mógł to być zarąbisty survival a wyszło bagno. Im dłużej trwał film tym szybciej chciałem opuścić kino. Nudny, dziecinny z idiotycznym zakończeniem. NIE POLECAM!
Każda część Obcego (nawet 4) czy Predatora miążdży ten gniot.
To powinno być w kategorii "komedia" czy "parodia", bo taki kicz to tylko w ten sposób można ocenić na wyżej niż "1".
Eeeeee tam, tu przesadziłeś.
Co do tematu to bardzo się cieszyłem że będzie walka dwóch tytanów. Wkońcu oglądnąłem film, nie jest zły. Tylko oczywiście, zrobione z myślą o 12-latkach :/ I to mnie wkurzyło. Film, który mógł nie kiedy zasługiwać na 18+ teraz zasługuje max 12+... Nie ogląda się tego źle, tylko tak jak mówie jest mi żal tego :/ Na samej okładce widać niedopracowanie. Bo o ile wiem to Predator ostrza wysuwa z prawej ręki a lewa mu służy m.in. do złapania rywala w siatkę...