Obcy kontra Predator

AVP: Alien vs. Predator
2004
6,0 83 tys. ocen
6,0 10 1 83392
4,1 27 krytyków
Obcy kontra Predator
powrót do forum filmu Obcy kontra Predator

jestem w szoku...w szoku...
szkoda że główna bohaterka nie dała jeszcze za przeproszeniem dupy Predatorowi

co za gowno

ocenił(a) film na 8
trzecie_biada

Dupy to ty dałeś taką opinią.
Jak już najeżdzasz na film ( a wolno Ci) to chociaż podaj jakieś konkrety!
Co Ci się kurna nie podoba, że predator zawarł przymierze z kobitką??
Predator zawsze miał honor i po tym jak babeczka ubiła Alka poczuł do niej respekt i szacunek( i moze miętę ;).
To samo było w Predator 2, czemu Predatorzy nie spuścili łomotu Gloverowi tylko wręczyli mu pizdolet i odeszli ??
Bo mają honor i szacunek do rywala.
Mnie to przymierze jakoś nie dziwi, przegieciem by było gdyby babeczka wzięła obcego na smych i napierdzielała sięz predatorem!!

ocenił(a) film na 2
radosz0

Oszołom z ksywą radosz0 najwyraźniej jakąś krucjatę prowadzi - kilka wrzaskliwych wypowiedzi pod rząd w kilku kolejnych tematach.

"Co Ci się kurna nie podoba, że predator zawarł przymierze z kobitką??"

Bo to było bez sensu, głupie i słabo umotywowane? Zwłaszcza w porównaniu z tym, co można było zobaczyć/przeczytać w komiksie?

"To samo było w Predator 2, czemu Predatorzy nie spuścili łomotu Gloverowi tylko wręczyli mu pizdolet (ROTFL!) i odeszli??"

A po co mu mieli łomot spuszczać? Już po polowaniu, a to przecież nie w ich stylu, żeby się rzucać na jednego kolesia w kilkunastu.

"Mnie to przymierze jakoś nie dziwi, przegieciem by było gdyby babeczka wzięła obcego na smych i napierdzielała sięz predatorem!!"

Witam kolejnego faceta, którego pojęcie logiki jest mocno skrzywione.
Jak najbardziej, próba walki z Predatorem nie miała żadnego sensu w sytuacji, kiedy to on wyrżnął wszystkich jej kolegów (co dobrze widziała), podczas gdy na Obcego jeszcze się wtedy jeszcze dobrze nie napatrzyła. Co tam, jakiś dziwny wniosek jej do głowy przyszedł, że Predzio jest mniej morderczy niż Alien i można się z nim dogadać...

ocenił(a) film na 1
radosz0

smutny czlowieku obejrzyj sobie serie Aliens i Predatora to wtedy pogadamy. co mi sie nie podoba ?? jak mozna w ogole zadac takie pytanie w przypadku gdy ma sie do czynienia z oczywstym dnem kinemtografii.

ale skoro nie masz pojęcia o kinie to ci wytlumacze:

1. fabuła...a raczej jej brak...to jakies dno...nonsens...cały jej sens można umieścic w paru linijkach...
2. klimat...dno totalne...i zenada...
3. zenujaca akcja i godne politowania sceny walki
4. fabula...:)
5. muzyka.

i tyle wystarczy...moge pisąc wiele ale nie ma po co tracic czasu na komentowanie takiego badziewia

ocenił(a) film na 1
trzecie_biada

ten film po prostu obraza serie Alien i Predatora.
nawet jakbym uznal że jest to poprosru słaba parodia tych serii to i tak jest to nadal niesmaczne.

ten fiilm został nakręcony dla takich jak ty - wychowanych a power rangers dzieciaczków ktorzy mają srakę w gaciach na sam widok jakichś śmiesznych akcji. więc cię rozumiem. pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
trzecie_biada

Żal mi was!!! Biedolicie i pierdolicie jak stare baby!!!
Jasna sprawa że ten film odstaje od wcześniejszych produkcji ale dawać mu ocenę 2 lub 3 i stawiac go na tej samej półce co takie nieporozumienia jak Wrong Turn 2, Day of the dead (Remake) czy już nie wspomnę o tym Power Rangers bo z tym to żeś już przypierdzielił jak łysy grzywą o kant kuli. Jesteście żałosni! Widać że znacie się na rzeczy. Dobrze, że są jeszcze ludzie którzy umieją docenić dobry film i ta ocena jakoś się trzyma!

ocenił(a) film na 2
radosz0

"Żal mi was!!! Biedolicie i pierdolicie jak stare baby!!!"

A ty bredzisz jak potłuczony.

"Jesteście żałosni!"

W kwestii "bycia żałosnym" pozostajemy daleko w tyle za tobą - facetem, który dostał od Andersona i braci Strause dwie kupy łajna, skonsumował, i się pogrąża w zachwytach.

"Dobrze, że są jeszcze ludzie którzy umieją docenić dobry film i ta ocena jakoś się trzyma!"

Dobrze, że przynajmniej drugą część potraktowano na trzeźwo i dostała taką ocenę, na jaką - mniej więcej - zasługuje. W skali filmwebu, rzecz jasna.
Niedobrze, że się roi od takich noobów, jak ty - którzy byle co nazywają dobrym filmem.

ocenił(a) film na 1
radosz0

przy avp - wrong turn 2 to arcydzieło.

a avp dalem ocene - 1 - nie dlatego ze to fatalna namiastka obcego i predatora, tylko poniewaz jest to dno pod kazdym wzgledem.

ocenił(a) film na 8
trzecie_biada

Jak już mówiłem żal mi was :)
Wrong Turn 2 przy AvsP to arcydzieło :)
Ta wypowiedź mówi sama za siebie :)

ocenił(a) film na 2
radosz0

"Jak już mówiłem żal mi was :)"

Koleś, daj spokój innym. Zacznij się wreszcie martwić o samego siebie.

radosz0

dobrze gadasz