Obcy kontra Predator

AVP: Alien vs. Predator
2004
6,0 83 tys. ocen
6,0 10 1 83392
4,1 27 krytyków
Obcy kontra Predator
powrót do forum filmu Obcy kontra Predator

wchowalem sie na alienie i predatorze w zyci nie mialem komiksow w rekach ja preferje
film ... dostarcza wicej rozrywki
wiec tak zaczneilmy film ma piekne sceny walki mjiedzi dmnym predatorem a dzikim obcym
kazje zabawey cywilizacji lowcow ktora stwozyla nasza cywilizacje ktora miala za bydlo
pieknie wyjasnione wszystko dobrzy aktorzy moim zdaniem nie jest glupi nie szkam dziury w
calym bez potwierdzania tego mi sie bardzo podobal swietna zabawa wiele akcji i piekne
sceny walk
i okazje jeszcze z kad wzielo sie zainteresowanie obcym i wiedza o jego istnieniu juz w
pierwszej czesci "ósmy pasazer nostromo"
8.5/10

Patryk130193

Lubie filmy S-F i nie myślę o krytykowaniu ich zbyt mocno chyba, że są nudne jak Łowca Androidów. Nie słabe tylko nudne! Tak wiem klasyk , ale nudny!

Patryk130193

Problem jest taki, ze polowa tego filmu jest nudna, nic sie nie dzieje, slabe dialogi, brak napiecia, duzo marnych postaci postaci.
Kiedy sie cos juz zaczyna ginie jedyny aktor w tym filmie...

Patryk130193

Taaak... Widać, że się wychowałeś na obcym bo sztuka pisania Ci jest kompletnie obca :) Takiego bełkotu dawno nie widziałem. Film jak dla mnie jest przeciętny, w miarę dobra muzyka i efekty ale to nie wszystko czym dobry film powinien się charakteryzować. Sztuczne dialogi, błędy merytoryczne, ograniczenie wiekowe - film naprawdę dla niewymagających kilkunastolatków. Jednak przy AvP 2 to arcydzieło :)

ocenił(a) film na 8
Stilon

a Ty co byś wymyślił? No powiedz co?! Moim zdaniem jedynka to mistrzostwo świata. Idealnie trafiona fabuła. Pierwsza scena walki aliena z predatorem jest po prosu przepiękna. Walka z królową obcych też jest świetna więc nie wiem o co się czepiasz. Dwójka.. wiadomo dali ciała ale to wie chyba każdy.

Patryk130193

"z kad, zyci, preferje, zaczneilmy, mjiedzi, dmnym, stwozyla"?!- Chyba ci laser Predzia wysmażył płaty czołowe. Naucz się pisać poprawnie, to może pogadamy...

ocenił(a) film na 3
Patryk130193

Przecież to jest szmira która do kanonu tych dwóch postaci się nie zbliżyła apropo wgląd obcego w AvP to żenada.
Zastanawia mnie jedno czemu nie skorzystali z gotowego scenariusza w którym to akcja się dzieje na odległej planecie czytałem ten scenariusz można go znaleźć na necie.

użytkownik usunięty
Patryk130193

Dobrze, a mógłbyś to samo napisać po polsku?