Jeśli chcecie poznać prawdziwą historię nawiedzenia w Enfield, która zostanie przedstawiona w filmie Obecność 2 to polecam filmik na kanale Straszne Historie na faktach (Niestety nie mogę wstawić linka). Tytuł to "Straszne Historie na faktach - Prawdziwe nawiedzenie w Enfield - nowa "Obecność 2"!"
Są w nim prawdziwe zdjęcia i fragment nagrania z opętania jednej z córek.
Obaliłem istnienie duchów, duszy, demonów, bogów, reinkarnacji, cudów, elfów, smoków, krasnali, syren.
Do póki nie podasz mi linku z rzetelnego źródła na istnienie czegoś z wymienionych elementów, nie wygrasz dyskusji, tylko ja wygram :D
Nie - jeśli Ty masz rację to wszyscy przegramy. W trumnie - tam przegramy wszystko. Wiesz jak mi zepsuć humor i emocje. Często płakałem po twoich komentarzach. Szczerze współczuję Twojej dziewczynie jesli kiedys będziesz miał - dlatego, że one są duzo bardziej emocjonalne niz racjonalne.
,,W trumnie - tam przegramy wszystko. " bo taka jest okrutna prawda.
Zdecydowanie wolałbym lepsze zakończenie, ale życie to nie film czy gra.
,,Wiesz jak mi zepsuć humor i emocje." to Ty zaczynasz dyskusję, prowokujesz, przeklinasz i obrażasz.
Dla wszystkich niedowiarkow, o to dowod na to ze szatan istnieje. Pozdrawiam https://youtu.be/205DuJs8iwM