PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=704946}

Obecność 2

The Conjuring 2
2016
7,1 132 tys. ocen
7,1 10 1 132125
6,2 33 krytyków
Obecność 2
powrót do forum filmu Obecność 2

Jeśli chcecie poznać prawdziwą historię nawiedzenia w Enfield, która zostanie przedstawiona w filmie Obecność 2 to polecam filmik na kanale Straszne Historie na faktach (Niestety nie mogę wstawić linka). Tytuł to "Straszne Historie na faktach - Prawdziwe nawiedzenie w Enfield - nowa "Obecność 2"!"
Są w nim prawdziwe zdjęcia i fragment nagrania z opętania jednej z córek.

ocenił(a) film na 7
AlexRener

Obaliłem istnienie duchów, duszy, demonów, bogów, reinkarnacji, cudów, elfów, smoków, krasnali, syren.
Do póki nie podasz mi linku z rzetelnego źródła na istnienie czegoś z wymienionych elementów, nie wygrasz dyskusji, tylko ja wygram :D

ocenił(a) film na 6
Eskim0s

Nie - jeśli Ty masz rację to wszyscy przegramy. W trumnie - tam przegramy wszystko. Wiesz jak mi zepsuć humor i emocje. Często płakałem po twoich komentarzach. Szczerze współczuję Twojej dziewczynie jesli kiedys będziesz miał - dlatego, że one są duzo bardziej emocjonalne niz racjonalne.

ocenił(a) film na 7
AlexRener

,,W trumnie - tam przegramy wszystko. " bo taka jest okrutna prawda.
Zdecydowanie wolałbym lepsze zakończenie, ale życie to nie film czy gra.

,,Wiesz jak mi zepsuć humor i emocje." to Ty zaczynasz dyskusję, prowokujesz, przeklinasz i obrażasz.

ocenił(a) film na 6
Eskim0s

Jupppiiii znowu wygrałem! :D

Kira92

Dla wszystkich niedowiarkow, o to dowod na to ze szatan istnieje. Pozdrawiam https://youtu.be/205DuJs8iwM

ocenił(a) film na 6
Kira92

Tak to są fakty Eskim0s potwierdza moje słowa

ocenił(a) film na 6
AlexRener

Znowu wygrałem z Eskim0sem i go obaliłem juppi jak zajefajnie jest mi wciąż wygrywać raz po raz :DDDDDDDD