PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=794645}

Obecność 3: Na rozkaz diabła

The Conjuring: The Devil Made Me Do It
2021
6,2 38 tys. ocen
6,2 10 1 38265
5,9 28 krytyków
Obecność 3: Na rozkaz diabła
powrót do forum filmu Obecność 3: Na rozkaz diabła

Moje obawy

ocenił(a) film na 4

Po zwiastunie mam pewne obawy i pewnie nie tylko ja, że ten film będzie słaby. Choćby pod tym względem, że już w samym zwiastunie naćkane jest pełno jumpscarów, a co dopiero będzie w filmie. Kolejną bolączką jest to, że reżyser jest ten sam co w topielisku które moim zdaniem było słabym filmem, który był również częściowo kopią filmu "mama". Z drugiej strony mam nadzieję na jakieś ciekawe jumpscary i jakieś budowanie napięcia a nie tylko wyskakującej mordy diabła w momencie gdzie ktoś jest sam. Swoją drogą ta scena z łóżkiem wodnym odrazu przypomina mi słynny Koszmar z ulicy wiązów. Nie pozostaje mi nic innego jak mieć nadzieje, że film sam się obroni.

użytkownik usunięty
D_oniczek_515

takie gnioty sie nie bronia bo nie maja czym, odetnijmy kolejne kupony od popularnosci - sam nie wiem czym uzasadnionej - pierwszej czesci

jak można krytykować tak genialne kino grozy ,które przeszło już do histori ?? pierwsza część była fenomenem ,wzoru gatunku horroru!!

D_oniczek_515

skoro masz obawy,to zrób lepszy film, film będzie genialny jak wszystkie poprzednie części .....to będzie mistrzostwo świata

użytkownik usunięty
karkonosze1

mam psa, on tez lubi taplac sie w bagnie i sprawia mu to wiele radosci, a mnie to cieszy ze on ma radoche dlatego mu na to pozwalam. dobrze ze tez masz podobna zajawke i ze tak Cie ona rajcuje, przyjemnie sie na to patrzy.