Po zwiastunie mam pewne obawy i pewnie nie tylko ja, że ten film będzie słaby. Choćby pod tym względem, że już w samym zwiastunie naćkane jest pełno jumpscarów, a co dopiero będzie w filmie. Kolejną bolączką jest to, że reżyser jest ten sam co w topielisku które moim zdaniem było słabym filmem, który był również częściowo kopią filmu "mama". Z drugiej strony mam nadzieję na jakieś ciekawe jumpscary i jakieś budowanie napięcia a nie tylko wyskakującej mordy diabła w momencie gdzie ktoś jest sam. Swoją drogą ta scena z łóżkiem wodnym odrazu przypomina mi słynny Koszmar z ulicy wiązów. Nie pozostaje mi nic innego jak mieć nadzieje, że film sam się obroni.
takie gnioty sie nie bronia bo nie maja czym, odetnijmy kolejne kupony od popularnosci - sam nie wiem czym uzasadnionej - pierwszej czesci
jak można krytykować tak genialne kino grozy ,które przeszło już do histori ?? pierwsza część była fenomenem ,wzoru gatunku horroru!!
skoro masz obawy,to zrób lepszy film, film będzie genialny jak wszystkie poprzednie części .....to będzie mistrzostwo świata