Obecność

The Conjuring
2013
7,4 253 tys. ocen
7,4 10 1 253258
6,7 45 krytyków
Obecność
powrót do forum filmu Obecność

łoł :)

ocenił(a) film na 9

obejrzałam i o mało nie narobiłam w gacie oglądając go! :D
naprawdę warto go obejrzeć, jeden z najlepszych horrorów jakie widziałam, trzyma w napięciu
przez cały czas i nawet najmniejszy szmer jest w stanie człowieka przestraszyć :D MEGA! :)

pelson1916

zdecydowanie sie zgadzam :D

ocenił(a) film na 8
pelson1916

Podniosłeś mnie na duchu powiem Ci. Dziś się wybieram na ten film do kina i bardzo zaskoczyła mnie niezwykle wysoka ocena na jak na filweb. 7,7?! No aż nie wierzę. I do tego jeszcze Twoja wypowiedź. Wygląda na to, że w dobie horrorów które rzadko kiedy potrafią mnie wystraszyć, ten film w końcu przyniesie mi ukojenie :D

pelson1916

Zgadzam sie, poza evil dead najlepszy jaki widzialam. Po raz 1szy serce mi walilo na maxa i ostrzegam, zeby nie ogladac go samemu. Film baaardzo dobrze zrobiony, ze sciezka dzwiekowa, ktora powoduje ciary na calym ciele.

ocenił(a) film na 8
pelson1916

Idę na to dziś. Seans mam za trzy godziny. Dzięki Twojej opinii to będą moje najdłuższe trzy godziny oczekiwania. Normalnie nie mogę sie doczekać!!!

ocenił(a) film na 9
Krzysiek6047

to jest jeden z tych filmów, który zrobił na mnie bardzo wielkie wrażenie, a rzadko się to zdarza jeżeli chodzi o horrory, tym bardziej że teraz o dobry horror bardzo trudno.
Ciężko się przyczepić do czegokolwiek, wszystko jest starannie dopracowane i gra aktorska jak najbardziej na TAK :)
oglądałam wczoraj, i to SAMA, co było błędem chyba, ciągle siedzi mi w głowie i pewnie jeszcze długo będzie siedział :)
gorąco polecam, na pewno nie stracicie na Nim czasu :)

ocenił(a) film na 8
pelson1916

Wróciłem z kina i jestem zachwycony. Naprawdę sie przestraszyłem. U mnie mocne 8/10.

pelson1916

To widzę, że jeszcze mało widziałaś i wszystko przed Tobą :)

ocenił(a) film na 6
pelson1916

No to widzę, że ciebie bardzoooooo łatwo wystraszyć i bardzooooo mało horrorów widziałaś. Jako horror słabo, bo mało straszny. Jeżeli ktoś chce się bać to nie polecam. Historia fajna i film ogląda się ok. Ale jako horror to słabo.

pelson1916

chyba nie widziałaś strasznych horrorów ;)

ocenił(a) film na 5
dejvak47

ale sie usmialem jak fretka nad tym ich achami i ochami... Boooosz, no co to za ludzie - oni są jeszcze na etapie Con Air i Helikopter w ogniu! ;D
Szkoda nawet sie temu dziwic.... ;D

ocenił(a) film na 9
Wikus_Van_De_Merwe

Wikus_ Van De Merwe Wyrazilam tylko swoje zdanie na temat filmu i Tobie nic do tego, Tobie moze sie nie podobac mam to gdzies:)
Wiec daruj sobie te daremne komenatrze kto na jakim jest etapie bo nie znasz czlowieka o ktorym piszesz i nic o nim nie wiesz. Wiec internetowy napinaczu zajmij sie soba, pozdrawiam Cie gorąco :)

ocenił(a) film na 9
Wikus_Van_De_Merwe

Argumenty ad personam, tylko dlatego, że komuś film się podobał, świadczą o Twoim poziomie.

ocenił(a) film na 9
Kaniol

Słusznie prawisz :)

ocenił(a) film na 9
pelson1916

Zgadzam się w 100%! :)

ocenił(a) film na 8
pelson1916

Dokładnie. Ja właśnie skończyłem. Nie wiem jakim cudem zasnę. W mordę