obejrzałam i o mało nie narobiłam w gacie oglądając go! :D
naprawdę warto go obejrzeć, jeden z najlepszych horrorów jakie widziałam, trzyma w napięciu
przez cały czas i nawet najmniejszy szmer jest w stanie człowieka przestraszyć :D MEGA! :)
Podniosłeś mnie na duchu powiem Ci. Dziś się wybieram na ten film do kina i bardzo zaskoczyła mnie niezwykle wysoka ocena na jak na filweb. 7,7?! No aż nie wierzę. I do tego jeszcze Twoja wypowiedź. Wygląda na to, że w dobie horrorów które rzadko kiedy potrafią mnie wystraszyć, ten film w końcu przyniesie mi ukojenie :D
Zgadzam sie, poza evil dead najlepszy jaki widzialam. Po raz 1szy serce mi walilo na maxa i ostrzegam, zeby nie ogladac go samemu. Film baaardzo dobrze zrobiony, ze sciezka dzwiekowa, ktora powoduje ciary na calym ciele.
Idę na to dziś. Seans mam za trzy godziny. Dzięki Twojej opinii to będą moje najdłuższe trzy godziny oczekiwania. Normalnie nie mogę sie doczekać!!!
to jest jeden z tych filmów, który zrobił na mnie bardzo wielkie wrażenie, a rzadko się to zdarza jeżeli chodzi o horrory, tym bardziej że teraz o dobry horror bardzo trudno.
Ciężko się przyczepić do czegokolwiek, wszystko jest starannie dopracowane i gra aktorska jak najbardziej na TAK :)
oglądałam wczoraj, i to SAMA, co było błędem chyba, ciągle siedzi mi w głowie i pewnie jeszcze długo będzie siedział :)
gorąco polecam, na pewno nie stracicie na Nim czasu :)
Wróciłem z kina i jestem zachwycony. Naprawdę sie przestraszyłem. U mnie mocne 8/10.
No to widzę, że ciebie bardzoooooo łatwo wystraszyć i bardzooooo mało horrorów widziałaś. Jako horror słabo, bo mało straszny. Jeżeli ktoś chce się bać to nie polecam. Historia fajna i film ogląda się ok. Ale jako horror to słabo.
ale sie usmialem jak fretka nad tym ich achami i ochami... Boooosz, no co to za ludzie - oni są jeszcze na etapie Con Air i Helikopter w ogniu! ;D
Szkoda nawet sie temu dziwic.... ;D
Wikus_ Van De Merwe Wyrazilam tylko swoje zdanie na temat filmu i Tobie nic do tego, Tobie moze sie nie podobac mam to gdzies:)
Wiec daruj sobie te daremne komenatrze kto na jakim jest etapie bo nie znasz czlowieka o ktorym piszesz i nic o nim nie wiesz. Wiec internetowy napinaczu zajmij sie soba, pozdrawiam Cie gorąco :)
Argumenty ad personam, tylko dlatego, że komuś film się podobał, świadczą o Twoim poziomie.