Obecność

The Conjuring
2013
7,4 253 tys. ocen
7,4 10 1 252802
6,7 45 krytyków
Obecność
powrót do forum filmu Obecność

!

ocenił(a) film na 6

Tyle zachwytów nad filmem,a tu się okazuje,że wiele chałasu o nic.

ocenił(a) film na 9
Berith7777

Mnie się bardzo podobał , niesmowicie opowiedziana historia , poza tym uwielbiam Patricka Wilsona , aha , Marcin hałas piszemy przez samo h , z całą sympatią dla Ciebie ; )

ocenił(a) film na 6
nathalie34

Co za wstyd-dzięki za poprawkę:)

ocenił(a) film na 9
Berith7777

Rzaden wstyd, każdy popełnia błedy , a przez Maksa mam takie wyostrzony zmysł.

ocenił(a) film na 6
ocenił(a) film na 9
Berith7777

Tyle "chalasu" o nic? A mozesz powiedziec czemu tak myslisz?

ocenił(a) film na 6
pablo1984zamosc

Banalna fabuła oprawiona w wyświechtane elementy przestraszenia widza.Może gdybym wcześniej nie widział tylu podobnych horrorów to film zobiłby większe wrażenie.Nie zmienia to faktu,że film ten jest bardzo solidnie wykonany i potrafi trzymać w napięciu.

ocenił(a) film na 9
Berith7777

Z jedne strony mowisz, ze banalna fabula, a pozniej ze trzyma w napieciu, to gdyby byla tak prosta ta fabula to wcale by nie terzymal w napieciu, bo bys sie spodziewal biegu wydazen.
Poza tym fabula jest napisana przez samo zycie (tak przynajmniej mowia) co dla mnie juz jest wielkim plusem gdy ogladam taki film i sobie mysle, ze cos podobnego wydazylo sie naprawde.
Powiem Ci ze jak go ogladalem na duzym tv, to nie zrobil na mnie takiego wrazenia, a ostatnio ogladalem go ponownie, tylko juz na laptopie ze sluchawkami na uszach, glos na maxa, to czolem sie jak bym go ogladal pierwszy raz, wystraszyl mnie konkretnie.
Teraz czekam na Annabele

ocenił(a) film na 6
pablo1984zamosc

Banał również może trzymać w napięcu,to już kwestia warsztatu operatora i reżysera.
"Annabele" z przyjemnością zobaczę.