Obecność

The Conjuring
2013
7,4 253 tys. ocen
7,4 10 1 253164
6,7 45 krytyków
Obecność
powrót do forum filmu Obecność

...

ocenił(a) film na 8

Dawno żednego horroru mi się tak nie oglądało. Warto obejrzeć. Coś innego.

ocenił(a) film na 3
Askaa

co w tym filmie jest warte obejrzenia?

ocenił(a) film na 8
PestoJan

Ciekawa scena z egzorcyzmem.

ocenił(a) film na 3
Askaa

Czadowa, polecam edycje swojego pierwszego posta i po "obejrzeć " usunąć kropkę.
Co było takiego innego w tym filmie, czego nie widziałem w przynajmniej 7 innych pozycjach ? ?

ocenił(a) film na 8
Askaa

Podzielam opinię. Już dawno nie oglądałem b.dobrego horroru od czasu "Egzorcyzmy Emily Rose".

ocenił(a) film na 8
tomekdkm

Ja jeszcze moge polecic Sinister.

ocenił(a) film na 3
tomekdkm

Polecam Noroi, Tale of two sisters (wersje koreańską), B.W.P, Shutter (tajlandia), Drabine Jakubową, Lśnienie...
Potem polecam włączyć ten film jeszcze raz i sprawdzić, czy na pewno jest taki b.dobry ; )

ocenił(a) film na 8
PestoJan

Ok :P

ocenił(a) film na 9
PestoJan

Wszystkie te filmy wymienione przez Ciebie widziałam, ogólnie Noroi z tego zestawienia mi się nie podobał, nudny jak flaki z olejem i nic strasznego jak dla mnie w nim nie było. Sądzę, że Obecność od nich nie odstaje. Z reszt ąpodane przez Ciebie tytuły to tak lekko każdy z innej parady :P to tak jakby np. Obcego porównywać z Piątkiem 13-stego, dwa horrory, ale dwa całkiem inne horrory, dwa różne podgatunki. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 3
kacha86

a ja nie pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
tomekdkm

Dokładnie Sinister śmiało można obejrzeć też jest fajny a też dawno nie oglądałem porządnego horroru wiec i obecność mi się podobała