Obecność

The Conjuring
2013
7,4 253 tys. ocen
7,4 10 1 252802
6,7 45 krytyków
Obecność
powrót do forum filmu Obecność

3/10

ocenił(a) film na 3

Moim zdaniem już stary i przejedzony temat. W sumie... który nie jest jeśli mowa o horrorach? Kurde, z tylu stron słyszałem dobre opinie na temat tej produkcji. Zawiodłem się.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
pachomir

Dokładnie, niczego nowego tu nie pokazali i poza kilkoma scenami, które istotnie są dobre i straszą, film jest przewidywalny. Ile już było filmów o nawiedzonych chatach i egzorcyzmach? A niektórymi scenami to dzieciaki co najwyżej można straszyć. Piłka rzucona w piwnicy i straszna muzyka pod to- normalnie śmiechłam. Do tego to lukrowane słodkie amerykańskie pierdzenie o rodzinie. A finał też osłabia i rozczarowuje. Gadka szmatka o dzieciakach powoduje pokonanie tak silnego demona? Bez jaj.

ocenił(a) film na 9

"Dokładnie, niczego nowego tu nie pokazali i poza kilkoma scenami, które istotnie są dobre i straszą, film jest przewidywalny. Ile już było filmów o nawiedzonych chatach i egzorcyzmach? A niektórymi scenami to dzieciaki co najwyżej można straszyć. Piłka rzucona w piwnicy i straszna muzyka pod to- normalnie śmiechłam. Do tego to lukrowane słodkie amerykańskie pierdzenie o rodzinie. A finał też osłabia i rozczarowuje. Gadka szmatka o dzieciakach powoduje pokonanie tak silnego demona? Bez jaj." - Phazey

użytkownik usunięty
pachomir

ja dałem 5, bo główny bohater był przystojny i chętnie dałbym mu się przytulić