Chciałbym, aby Ci co obejrzeli wypowiedzieli się na ten temat bez podawania jakichkolwiek spoilerów, opisów scen czy czegoś innego, po prostu czy ktoś kto na co dzień nie ogląda horrorów i obejrzał tylko RECa, Ducha i Lśnienie na spokojnie może obejrzeć ten? bo mam zamiar go zobaczyć, ale ocena 7,5 i komentarze jakie do tej pory widziałem skłaniają mnie do przemyśleń czy przypadkiem nie padnę na zawał podczas oglądania :].
Ogladalem naprawde wieeeeleeee horrorow i powiem ci szczerze ze ten na mnie w ogole nie podzialal ... Nie ma zadnych momentow ktore moglyby cie az tak przerazic takze mozesz go spokojnie obejrzec ... A wedlug mnie ocena na filmwebie jest z lekka zawyzona jak na ten film ...
Jesli ogladalas REC to moim zdaniem w REC-u bylo duzo wiecej momentow w ktorych mozna bylo sie wystraszyc niz w Obecnosci ;d
No bo masz racje :D, REC 1 jest naprawde dobrym filmem za to wedlug mnie 2 czesc juz im sie tak nie udala ... a 3 to po prostu juz totalny gniot ;d
Zależy jakiego typu horrorów się boisz. Czy przerażają cię duchy itp czy też szaleńcy biegajacy z siekierą po lesie? Mnie od zawsze przerazal temat szatana, demonów i egzorcyzmow, tak też ja się lekko bałem podczas oglądania obecności. Sorry za mały spojler.
Obejrzałem i muszę powiedzieć, że było kilka momentów w których się bałem, ale da się obejrzeć.
Powiem tak - RECa na spokojnie mogę oglądać kilka razy, ale do Obecności chyba prędko nie wrócę.