Obecność

The Conjuring
2013
7,4 253 tys. ocen
7,4 10 1 252831
6,7 45 krytyków
Obecność
powrót do forum filmu Obecność

Chciałbym, aby Ci co obejrzeli wypowiedzieli się na ten temat bez podawania jakichkolwiek spoilerów, opisów scen czy czegoś innego, po prostu czy ktoś kto na co dzień nie ogląda horrorów i obejrzał tylko RECa, Ducha i Lśnienie na spokojnie może obejrzeć ten? bo mam zamiar go zobaczyć, ale ocena 7,5 i komentarze jakie do tej pory widziałem skłaniają mnie do przemyśleń czy przypadkiem nie padnę na zawał podczas oglądania :].

ocenił(a) film na 5
PunkFan

Ogladalem naprawde wieeeeleeee horrorow i powiem ci szczerze ze ten na mnie w ogole nie podzialal ... Nie ma zadnych momentow ktore moglyby cie az tak przerazic takze mozesz go spokojnie obejrzec ... A wedlug mnie ocena na filmwebie jest z lekka zawyzona jak na ten film ...
Jesli ogladalas REC to moim zdaniem w REC-u bylo duzo wiecej momentow w ktorych mozna bylo sie wystraszyc niz w Obecnosci ;d

ocenił(a) film na 8
Bradley_Cooper

Obejrzałem 3 części i 1 według mnie najstraszniejsza.

ocenił(a) film na 5
PunkFan

No bo masz racje :D, REC 1 jest naprawde dobrym filmem za to wedlug mnie 2 czesc juz im sie tak nie udala ... a 3 to po prostu juz totalny gniot ;d

ocenił(a) film na 8
PunkFan

Zależy jakiego typu horrorów się boisz. Czy przerażają cię duchy itp czy też szaleńcy biegajacy z siekierą po lesie? Mnie od zawsze przerazal temat szatana, demonów i egzorcyzmow, tak też ja się lekko bałem podczas oglądania obecności. Sorry za mały spojler.

ocenił(a) film na 8
sss_111

Obejrzałem i muszę powiedzieć, że było kilka momentów w których się bałem, ale da się obejrzeć.

ocenił(a) film na 8
PunkFan

A więc masz takie odczucia widzę co ja po obejrzeniu.

ocenił(a) film na 8
sss_111

Powiem tak - RECa na spokojnie mogę oglądać kilka razy, ale do Obecności chyba prędko nie wrócę.

ocenił(a) film na 8
PunkFan

Ja reca nie oglądałem jeszcze, ale pewnie kiedyś obejrze.