że opętana po cudownym ocaleniu który trwał chwilkę po przypomniała sobie że jest człowiekiem i w mig przegnała wiedźmę, ba nawet od razu śniaki jej znikneły w ogóle miała cudowną cerę i praktycznie była tylko lekko osłabiona chodź powinna wygladac inaczej ,nawet powinni Ją wysłac Ja do szpitala po tym co ta wredna baba z zaświatów zrobiła jej ciału, ale okazało się że nie trzeba eh ta magia kina, najlepszy był ten upadek z dużej wysokości , film osobiście mnie zbytnio nie przestraszył od tak ciemnosc dźwięk musyka i różnorakie niewyraźne straszydła to obecnie przepis na sukces w straszeniu, Ja tu dopatrzyłem się tych błędów więcej nie pamietam a na pewno coś jeszcze było,jeśli Wy dopatrzyliscie się innych tego typu głupot to piszcie chodź pewno nie Ja pierszy wychodzę z takimi spostrzeżeniami
Nie rozumiem, dlaczego forumowicze mają taką dziwną manierę dopatrywania się błedów i nieścisłości w filmie? Fakt- powtarzam to ciągle- koncówka firmu, bardzo kiepska, ale film jako całośc- świetny. Dlaczego dziwi Cię, że dzwięki, muzyka i niewidoczne zło to elementy dobrego horroru? Przecież to podstawa, chyba że tobie wystarczy tona flaków i litry krwi...to inna sprawa
Nie nie nie flaki to już nie to właśnie filmowcy wracają do budowania napięcia w bardziej odmienny sposób. Mogłem to podkreślic. Te błędy mnie rażą film nie miał montrualnych scenografii czy ogromnych efektów komputerowy, trwał standardowe 2 godziny no mogli ruszyc głową "słuchajcie to będzie żałosne powinniśmy zrobic tak"
dopatrywanie sie dziury w całym, dużo ludzi tak niestety robi:)a że scenariusz jest taki a nie inny to większość porównuje film do reala, co by się stało naprawdę a co się stało w filmie, że to nie tak powinno być itd. 
A jak już mówiły o dopatrywaniu się dziury w całym to...
A jak już mówiły o dopatrywaniu się dziury w całym to... 
Widocznie tak miało być, że opętana kobieta wyzbyła się zła które ją opetało i jak widać wszystkie znamiona znikły bo Batsheba wrócił do piekła zwalczony przez nasza dzielną boheterke, widocznie TAK MIAŁO BYĆ BO TAKI BYŁ SCENARIUSZ, GOD DAMMIT!
Ta, gdybajmy o tym co nei było a powinno być w filmie, albo nie, a polityce! Co by było gdyby politycy ans nie okradali, Polska mogłaby być Polską, lecz tak nie jest i nie będzie :) Zawsze ktoś bedzie pchać do kieszeni. 
Więc po co dyskutować o hm, 'alternatywnym zakończeniu'?
Można miec przecież różne spojrzenie na film. Jak kto i co widzi.Czego od danego filmu czy serialu oczekiwał. Co mu się podoba ,a co wyraźnie nie. I co sam chciałby zobaczyc. Taki jest pewno też cel forum na filmwebie. Głupie są niektóre opinie według Ciebie i głupie są też i wdłg mnie. I o to chodzi. A jeśli już o polityce mowa to przez myślenie typu "a po co gdybac nic to nie zmieni" dalej siedziebyśmy w jaskiniach. Nie byłoby rewolucji francuskiej, wiosny ludów itd. I to tyle jeśli chodzi o politykę. Chętnie o niej pomówie na stronie jakiegoś filmu polityki się tykającego.