Szmira i gniot ja mam się tego bać? Nie mam nic przeciwko horrorom klasy B pod warunkiem, że producenci nie
próbują nam wmówić, że jest to film z wyższej półki. Tutaj niestety miało to miejsce. Poszłem do kina z nastawianiem
obejrzenia dobrego filmu a dostałem horror klasy B. Jestem zażenowany. Ktoś powinien oddać mi za zakupiony w
kasie bilet oraz za paliwo.
Albo jesteś trollem, albo nie odróżniasz kategorii filmowych. Radzę sobie dokładniej przeczytać, co to film klasy B. Poza tym ocena filmu na imdb (nie należy się kierować oceną filmwebową) sugeruje i jak twierdzi większość widzów oraz krytyków, że jest to horror z wyższej półki.
Ja bym proponował, żeby te pieniądze zostały oddane Twoim rodzicom. Tak samo jak pieniążki, które wydali na Twoją edukację...
POSZEDŁEM, a nie poszłem...
Nie mam żadnych argumentów do obrony filmu, więc przyczepię się do prostego błędu. Samemu przy okazji postawię przecinek z dupy, obnażając swoją głupotę.
Typowe:)
Odezwał się ten co rzuca argumentami na prawo i lewo...
Dla mnie film jak film. Nie był zły, powiedziałbym nawet, że był dość dobry. Czy horror? Nie wiem. Mnie jakoś nie specjalnie coś ruszyło podczas oglądania, ale koleżanka parę razy podskoczyła na kanapie, co mnie w sumie nie dziwi, bo każdy odczuwa co innego oglądając tego typu produkcje, więc jak widać niektórzy faktycznie "przeżywają ten film" ;p. Na pewno duże znaczenie ma też wiara w opętania itp.
Jeśli o mnie chodzi to nie napisałem, że jest to horror klasy B więc nie wiem skąd to pytanie. Napisałem tylko do autora tematu z zapytaniem w jaki sposób producenci mu wmówili, że to film z wyższej półki (może dzwonili). Jak dla mnie super film 9/10. Nawet napiszę, że nie wiem czy to nie jest najlepszy jaki widziałem (a widziałem już sporo).
ciekawe zjawisko na forach - zawsze się trolluje temat... az musze to przebadać pod katem psychicznym;p
a film jak film typowy do obejrzenia nic powyżej przeciętnej ale tez poniżej przecietnej
Masz racje słaby gniot heheh najlepsze w tym było jak to coś siedziało na tej szafie to wyglądała tak jak by chciała klocka walic i ta mina hehehehe naprawdę dobra komedio -horror
Ej ziom, to jest kolejny film o duchach, którego bronią gorące 13 i wyzywają ludzi od gnomów jaskiniowych czy tam jakieś te inne ich gimbusiarskie określenia?
Ech... Szkoda, że młodzież nie docenia już takich filmów, jak "Coś", "Lśnienie", "Obcy" czy choćby "Ukryty Wymiar". Jest tak wiele nieokiełznanej klasyki, którą dzisiaj uważa się za kicz, a na piedestał stawia filmy typu: Obecność, Naznaczony czy oznaczony albo jakieś inne pierdoły.