Jak dziewczynka była przerażona tym, że coś stoi za drzwiami (w pokoju z siostrą). Nigdy nie widziałem lepiej zagranej sceny strachu a tutaj jeszcze zagrało to dziecko a nie aktor po wielu szkołach aktorskich.
Wg mnie najlepsza scena to ta kiedy mama bawiła się w ciciubabkę z jedną z córek i to klaśnięcie w szafie.
Ja się przestraszyłem sceny kiedy to mama utkneła w piwnicy, zgasło światło i wyła z przerażenia xD
Noi to pukanie na samym początku filmu z tą lalką :)
Na pewno scena, kiedy córka Warrenów zostaje zamknięta w pokoju, a tam jakaś zjawa siedzi na krześle z tą lalką...
Zgodzę się,że klaśnięcie z szafy,do tego jeszcze spojrzenie wiedźmy,gdy zawołano ją po imieniu. Scena strachu też fenomenalnie zagrana.
Pierwsza scena, jak najmłodsa z córek poraz pierwszy widzi wieźdmę i druga w piwnicy, kiedy Lily Woren widzi w pownicy kobietę, która mówi, że została do tego zmuszona, Ja byłam w kinie na tym z bratanicą, strasznie obie się bałyśmy. A dzisiaj powtórzyłam sobie ten film na kompie i przyznam że nadal na mnie działa.
klasniecie w piwnicy za plecami kobiety kiedy ta w ciemnosci trzymala w rece zapalke Wbilem sie w kinowy fotel :)))