Obecność

The Conjuring
2013
7,4 253 tys. ocen
7,4 10 1 252802
6,7 45 krytyków
Obecność
powrót do forum filmu Obecność

Teraz filmy będę oglądał w ciemno - skasowano opcję sprawdzenia ocen gustopodobnych.
Wielu filmów bym nie znał gdyby nie opcja której już nie ma :/
Jeśli ktoś ma chęć się włączyć to tu jest dyskusja na ten temat.

ocenił(a) film na 9
maxizer

Całkowicie tego nie zauważyłem, mi tam nie potrzebna ta ocena bo wystarcza mi 80 znajomych, w których każdy jest ulubieńcem innego gatunku, jest paru a'la krytyków filmowych, więc polecam zgromadzić ok. 100 znajomych, zapraszać każego kogo popadnie i wśród znajomych tez będziesz miał "gustopodobnych".

filmowy_laufer

Problem w tym że gdy wchodzę na profil danego filmu i sprawdzam oceny znajomych to nie ma już (niestety!) procentowego stopnia gustu. Tak więc nie będę wiedział czy dany znajomy ocenia podobnie do mnie. A jeśli chodzi o ulubieńców gatunku to na ocenę filmu nie tylko wpływa gatunek - czy jest to mój ulubiony czy nie. Tak też znajomi którzy lubią dramaty tak jak i ja nie koniecznie będą oceniać te same tytuły tak samo.

ocenił(a) film na 9
maxizer

Coś Ci filmweb szwankuje, bo pod moim nadal sa procenty :)

filmowy_laufer

A to moja wina?

ocenił(a) film na 9
maxizer

Możliwe że masz problemy z przeglądarką :)

ocenił(a) film na 9
maxizer

Ale tej odpowiedzi, nie szukaj u mnie gdyż nie jestem specem w tych sprawach :)

filmowy_laufer

Spoko spoko - nie szukam ;P
Te problemy mają także inni użytkownicy którzy piszą o tym na forum.

ocenił(a) film na 9
maxizer

To dziwne, że ja mam tą funkcje a inni nie/

filmowy_laufer

tak bywa. U mnie też było wszystko w porządku gdy ludzie zaczęli o tym pisać. Od niedawna zauważyłem że i u mnie pojawił się ten problem. Jak się coś krzaczy z protokołami to nie zawsze wszystkich to dotyka. Pytanie tylko czy jest to przejściowe czy raczej możemy się żegnać z procentami :)

ocenił(a) film na 9
maxizer

Raczej nie bo to nawet przydatna funkcja. Sorry ale nie chce mi sie kontynuować dyskusji. Pozdrawiam ;)

filmowy_laufer

Przydatna funkcja to była ocena gustopodobnych a ją zlikwidowano :/ bez odbioru :)