Jutro wybieram sie na ten film do kina ale nie wiem czy warto.bardzo lubie horory zwlaszcza w
kinie.Piszecie ze taki straszny ale co jest strasznego np w klaskaniu to ja nie wiem :).
Ja uważam, że film jest mało straszny jak dla mnie, ale ma bardzo ciekawą fabułę i warto zobaczyć ten film. Więc idź na ten film to sama stwierdzisz czy warto, bo jak dla mnie to warto.
Wczoraj byłam w kinie. Warto. Może nie arcydzieło, ale parę razy podskoczyłam ze strachu, co mi się z reguły nie zdarza. Film ma bardzo dobry klimat.
W kinie zdecydowanie lepsze zrobił na mnie wrażenie, pomimo swej wtórności tematu.
A propos, dziwnym trafem nie mogę wysłać Ci Agato wiadomości. Toż to zbyt zagadkowe :)
pozdrawiam
Wow, straszne dziwne... tak się złożyło, że na mój telefon komórkowy również nie przychodzą mi wiadomości, jakieś fatum nade mną wisi czy coś? XD
Polecam wybrać się na niego w godzinach wieczornych , piszczałyśmy z przyjaciółką jak głupie ze strachu więc mogę potwierdzić ,że robi niesamowite wrażenie obejrzenie go na wielkim ekranie ;-)
bylam wkinie w sobote juz :).Film super.Polecam obejrzec go w kinie.Efekt murowany :)
Trochę za późno, ale jak ktos tu wejdzie, to pewnie skorzysta.
Byłem na filmie o godzinie 22. Moim zdaniem fabuła ciekawa, film średnio straszny, ale ma swoje momenty. Dodatkowo wrażenie potegowało to, ze sala była niemal w całości pusta.
Także polecam się na niego wybrać jak najpóźniej i cyrklować w pustą salę :)
I ciekawostka dla tych, którzy już widzieli. (nie ma spojlerów)
http://www.warrens.net/
p.s.
przepraszam za post pod postem, ale nie da się edytować.
Ty byłaś, ale opinie przydadzą się może innym osobom..... Też uważam, że film warty obejrzenia, kilka przerażających momentów, ale przede wszystkim fabuła ciekawa :)