Obecność

The Conjuring
2013
7,4 253 tys. ocen
7,4 10 1 252802
6,7 45 krytyków
Obecność
powrót do forum filmu Obecność

Jutro wybieram sie na ten film do kina ale nie wiem czy warto.bardzo lubie horory zwlaszcza w
kinie.Piszecie ze taki straszny ale co jest strasznego np w klaskaniu to ja nie wiem :).

ocenił(a) film na 8
luckygirl23

Ja uważam, że film jest mało straszny jak dla mnie, ale ma bardzo ciekawą fabułę i warto zobaczyć ten film. Więc idź na ten film to sama stwierdzisz czy warto, bo jak dla mnie to warto.

luckygirl23

Wczoraj byłam w kinie. Warto. Może nie arcydzieło, ale parę razy podskoczyłam ze strachu, co mi się z reguły nie zdarza. Film ma bardzo dobry klimat.

ocenił(a) film na 9
luckygirl23

Też nie wiem co strasznego w klaskaniu, ale omal nie zeszłam na zawał przy nim.

ocenił(a) film na 9
kzorro

ja też, film dla ludzi o mocnych nerwach, zdecydowanie ;)

ocenił(a) film na 7
agatakoniak

W kinie zdecydowanie lepsze zrobił na mnie wrażenie, pomimo swej wtórności tematu.
A propos, dziwnym trafem nie mogę wysłać Ci Agato wiadomości. Toż to zbyt zagadkowe :)
pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
djrav77

Wow, straszne dziwne... tak się złożyło, że na mój telefon komórkowy również nie przychodzą mi wiadomości, jakieś fatum nade mną wisi czy coś? XD

ocenił(a) film na 8
luckygirl23

Polecam wybrać się na niego w godzinach wieczornych , piszczałyśmy z przyjaciółką jak głupie ze strachu więc mogę potwierdzić ,że robi niesamowite wrażenie obejrzenie go na wielkim ekranie ;-)

ocenił(a) film na 8
luckygirl23

bylam wkinie w sobote juz :).Film super.Polecam obejrzec go w kinie.Efekt murowany :)

luckygirl23

Trochę za późno, ale jak ktos tu wejdzie, to pewnie skorzysta.
Byłem na filmie o godzinie 22. Moim zdaniem fabuła ciekawa, film średnio straszny, ale ma swoje momenty. Dodatkowo wrażenie potegowało to, ze sala była niemal w całości pusta.
Także polecam się na niego wybrać jak najpóźniej i cyrklować w pustą salę :)

box_pudlo

I ciekawostka dla tych, którzy już widzieli. (nie ma spojlerów)

http://www.warrens.net/

p.s.
przepraszam za post pod postem, ale nie da się edytować.

ocenił(a) film na 7
luckygirl23

jak obejrzysz film to zrozumiesz co jest strasznego w klaskaniu :)

ocenił(a) film na 8
luckygirl23

Czy WY UMIECIE CZYTAC?Juz BYLAM W KINIE!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 7
luckygirl23

Ty byłaś, ale opinie przydadzą się może innym osobom..... Też uważam, że film warty obejrzenia, kilka przerażających momentów, ale przede wszystkim fabuła ciekawa :)

ocenił(a) film na 8
nat1899

w sumie tez racja :)