Obecność

The Conjuring
2013
7,4 253 tys. ocen
7,4 10 1 252802
6,7 45 krytyków
Obecność
powrót do forum filmu Obecność

w dobie obecnych horrorów, nie wspominając już nawet ostatnich części paranormal activity cholernie się zaskoczyłem.
- scen przyprawiających o dreszcze jest multum,
- przy tym mało niedorzeczności (może poza spadającymi obrazami kiedy nikt się nie obudził)
- bardzo przekonywująca gra małżeństwa badaczy

wszystko mimo jakiegoś frajera obok który przez pół filmu miał twarz w popcornie

biniekfcb

Czasami chodzę do kina...ale przy niektórych ludziach nie da rady obejrzeć seansu w skupieniu,odstraszająca perspektywa... :-( A jedzenie (obojętne,jakie by nie było) to błąd,nie powinno się wpuszczać z jedzeniem na sale...chrumkanie,mlaskanie,szelesty,śmiechy,om nom nom... :-/

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
biniekfcb

Film naprawdę na wysokim poziomie, a ja jestem dosyć wybredny.
Gorąco polecam wszystkim, choć sam się zastanawiałem czy nie było by go lepiej oglądać w domu - mam duży TV, odpowiednie nagłośnienie i wygodne fotele specjalnie zakupione do oglądania, a w kinie miałem parkę na pierwszej randce z chłopakiem który niewiedząc jak się dobrać do laski pytał co kilka minut czy się boi :-), do tego frajer bawiący się komórką co chwila - świeciło to ustrojstwo niemiłosiernie. A na domiar złego czterech kolesi za mną gadających przez cały film...