Obecność

The Conjuring
2013
7,4 253 tys. ocen
7,4 10 1 253258
6,7 45 krytyków
Obecność
powrót do forum filmu Obecność

powiedzcie mi, kiedy film od czasu wejścia do kin ma premierę na płytach dvd? :)

ocenił(a) film na 5
madziulek92

Z dwa miesiące, trzy, czasem wcale : ). Ten konkretny film będzie miał premierę na dvd w USA na przełomie października i listopada.

ocenił(a) film na 8
duraq

Nie znam filmu który by wyszedł na dvd po dwóch trzech miesiącach od premiery jest to średnio około pół roku czyli sześć miesięcy i wyjdzie na pewno ponieważ jest spore zainteresowanie tym filmem

ocenił(a) film na 8
OLIN1

Heh, każdy film kinowy prędzej czy później wychodzi na bluray/dvd. Co do czasu, jaki musi upłynąć od premiery, to jest już różnie. Na przykład szybcy i wściekli 6 mieli premierę w maju, a na rynku bluray pojawią się dopiero na początku grudnia. W przypadku "Obecności" rzeczywiście mają to być okolice Halloween.

użytkownik usunięty
madziulek92

A po co Ci film na dvd że tak się z ciekawości zapytam? ( no chyba że chcesz go kupić komuś na prezent ) film jest w internecie do oglądnięcia na różnych stronach. Nie musisz go ściągać więc spokojnie ;) nie piracisz

ocenił(a) film na 7

Może właśnie dlatego, że nie chce piracić? Takie wmawianie sobie, że obejrzysz online to jest niepiracenie to skrajna głupota.

ocenił(a) film na 8

Bez jaj po co ci film na dvd??? Po to żeby nie być złodziejem takim jak ty
Oglądać dobre filmy to chcesz ale grosza nie dołożysz do nich ZŁODZIEJ

użytkownik usunięty
OLIN1

Żałosny jesteś. Skoro cię stać to kupuj sobie filmy na dvd i bądź w tej bogatej światowej mniejszości. Myślisz że jak powiesz mi że jestem złodziejem to się zasmucę? Humor poprawia mi to że wszyscy w moim otoczeniu to tacy sami złodzieje jak ja. Nie znam już ludzi którzy kupują płyty dvd z filmami bo jest to zwyczajnie zbędne.

ocenił(a) film na 8

Masz rację,a grosz dokładasz chociażby płacąc za i tak drogi internet.A na dvd to oczu żal poczekam na HD i chętnie go wrzucę do kolekcji.

ocenił(a) film na 8
norania0

Znacznie wolę chwalić się kolekcją legalnie kupioną w sklepie z okładką i pudełkiem niż kradzioną kolekcją upchaną na dysku twardym albo pendrivie
''grosz dokładasz chociażby płacąc za i tak drogi internet'' przepraszam ale grosz do czego???

ocenił(a) film na 8

Zbędne jest kupowanie płyt spoko jak nakręcisz swój własny film w który włożysz własne pieniądze to możesz go wrzucić do neta ale póki co to szanuj czyjąś ciężką pracę ciekawe jak byś się czuł jakby szef zamiast zapłacić ci jak co miesiąc pensję powiedział że to jest zbędne

ocenił(a) film na 8
OLIN1

Byłem z żoną w kinie, to już chyba jakiś wkład. Czy teraz lepiej się czujesz?Dobrze szanuję Twoje zdanie kupuj oryginał jak Cię stać.Ale po nazywać kogoś złodziejem? 90% internautów pobiera filmy ze stron nie posiadając oryginału-jak widać sami złodzieje.Pozdrawiam